Има зодии, които винаги осъществяват плановете си. Тези три зодии

...
Има зодии, които винаги осъществяват плановете си. Тези три зодии
Коментари Харесай

3-те земни зодии - защо ги мразим и обожаваме едновременно

Има зодии, които постоянно реализират проектите си. Тези три зодии несъмнено са от тях. Те рядко губят убеденост и постоянно резервират хладнокръвие когато би трябвало. Природата им е много особена - те могат да бъдат хапливи и докачливи, само че на тях може да се разчита, тъй като са уравновесени и самоуверени.

Тези зодии могат да почитат и обичат, само че може и със същия триумф да ненавиждат и ненавиждат. Обичат да посипват раните със сол, а по-късно са способни да отстранен страданията и болката като с магическа пръчица. Когато хората се сблъскат с тях, те остават със смесени усеща. А ето кои са те:

 земни зодии

1. Зодия Телец

Телецът се характеризира с нрава на бика. Това е зодия, на която настроенията се трансформират като пожар. Могат да станат нападателни и избухливи, само че в идващ миг да се трансфорат в пасивни и добродушни. Когато имат любовна връзка Телците са склонни да преглътнат своя безвъзвратен дебелоглав в името на любовта и щастието. Ако поддържате връзка с Телец, може да се изправите очи в очи с тежкия му темперамент, само че неговата мека душа ще ви накара да останете с него.


Всичко за Вашата сватба
2. Зодия Дева

Сложна земна зодия, която обича самокритиката. Нейната въздържаност и самодисциплина я защищават от неприятности. Човек в никакъв случай не знае дали Девата е откровена и какво изпитва тя. Трябва първо да я опознаете добре, само че даже тогава не може да сте 100 % уверени, че тя е индивидът за вас. Ако решите да имате връзка с тази непокорна зодия, бъдете сигурни, че би трябвало много да се постараете и да докажете любовта си. Защото Девите постоянно гледат съмнително на индивида до тях. Важното е да не лъжете и да бъдете себе си. 

 земни зодии

3. Зодия Козирог

Работохолици, които оставят любовта за десерт. Това характеризира упоритите Козирози. Те са извънредно комплицирана за схващане зодия, която неведнъж посочва нещата с същинските им имена, даже и да не ви е прелестно. Но въпреки това тази земна рогата зодия е подготвена да извърши всичко в период, да ви даде страхотни хрумвания и да ви въодушеви да продължите напред.
Тази зодия си има своите странности, само че умее да дава кураж и да стимулира. Затова тя е желан сътрудник, когато става въпрос за бизнес или съдружничество.
В любовта, в случай че желаят, Козирозите могат
Всичко за Вашата сватба
да бъдат моногамни и това ги прави желан сътрудник. Те рядко кръшват от правия път и в случай че са го създали, постоянно си признават. Т.е. те не могат и не желаят да лъжат.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg