Има връзка между взривове в Бъгария и опитите за отравяне

...
Има връзка между взривове в Бъгария и опитите за отравяне
Коментари Харесай

4 взрива водят към отравянето на Емилиян Гебрев

Има връзка сред гърмежи в Бъгария и опитите за отравяне на трима български жители, както и осъществяването на тежки закононарушения на територията на непознати страни. Това разгласи на брифинг представителят на основния прокурор Сийка Милева.

През последните 10 години били регистрирани редица случаи на гърмежи в хранилища и индустриални пространства в фабрики за произвеждане на взривни субстанции, оръжия и муниции. Прокуратурата, взаимно с ДАНС и дирекция специфични интервенции и битка с тероризма към Главна дирекция " Жандармерия " са открили подобие при 4 от тях.

Установено е, че 6 съветски жители обитавали на територията на България към датите на гърмежите и към датите за опитите за покушението на Емилиян Гебрев.

Първият случай бил от 12 ноември 2011 година до село Долни дол,Вторият случай е от 2015 година до село Иганово, при който бил взривен склад за подготвена продукция на ВМЗ " Сопот ".

На 31 май 2015 година постройката на някогашния институт по специфична техника в София, зародил пожар, който бил предмет на следствие по друго досъдебно произвеждане.

Четвъртият случай е от 2020 година до Мъглиж, когато бил взривен склад за детонатори и възпламенители на цех " Арсенал " в Казанлък.

При четирите катастрофи се следи подобие, сочи назначената експертиза. И в четирите случая не са открити съответни аргументи, довели до гърмежи. Няма жертви и потърпевши, посочи прокурор Милева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР