Има вероятност на ИТН да си остане проектокабинет, съдейки по

...
Има вероятност на ИТН да си остане проектокабинет, съдейки по
Коментари Харесай

Юрий Асланов: Ако се постигне някакъв компромис за подкрепа на ИТН, той няма да почива на някакви принципи



„ Има възможност на Има Такъв Народ да си остане проектокабинет, съдейки по изказванията на политическите водачи “, разяснява пред БНР социологът Юрий Асланов.
„ От друга страна предизвикателните дейности на Има Такъв Народ не провокират по никакъв метод отрицателни реакции у гласоподавателите .  Хората и в изследванията ни, и във вашата анкета споделят " стига толкоз избори, извънредно време е да се сформира държавно управление ".

Според хората политическата система в България от дълго време не работи за тяхна изгода, недоверието на хората към нея е огромно и от дълго време.

Сега даже обществото още повече упреква партиите в Народното събрание, че не мислят за хората, изваждайки някакви дребнави претекстове ", уточни Асланов.

По думите му, в случай че Българска социалистическа партия поддържа проектокабинета на Има Такъв Народ, то ще е не поради някакви кардинални съвпадения, а по-скоро поради персоналното политическо оцеляване на водача на партията, тъй като това е лява партия, която желае да поддържа кабинет с ясна дясно - демократична идеологическа поръчка като ориентировка.

„ При всяко състояние, в случай че се реализира някакъв компромис, той няма да почива на някакви правила и не инцидентно, а не по значителната политиката.  Защото в случай че се навлезе в дълбочина, ще се видят какъв брой в действителност са дълбоки разликите “, съобщи още социологът.

„ А сякаш всички желаеха нови лица , пък в този момент дебатът се измести, че тези нови лица не са допустими, нямат опит, всички са мошеници…Дори и да има кадрови неточности, те могат да бъдат оправени на по-късен стадий. Все отново е значимо да мърден нанякъде и да спрем да си играме на избори ", съобщи социологът.

Какво мислят хората в Добрич за това би трябвало ли депутатите в Народното събрание да поддържат държавното управление, препоръчано от Има Такъв Народ и има ли то качествата да се оправи с ръководството на страната ни?

Още по тематиките слушайте в звуковите файлове.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР