Има тежки финансови моменти в живота на всеки човек, като

...
Има тежки финансови моменти в живота на всеки човек, като
Коментари Харесай

Пазете се от кредитни измами – полезни съвети

Има тежки финансови моменти в живота на всеки човек, като в тях човек просто няма различен избор, с изключение на да кандидатства за приемането на заем. Но човек в потребност е още по-застрашен от измами и от това някой да злоупотреби с проблематичното ви състояние. Така че, колкото и обезверена да е потребността от пари, не бъдете прекомерно доверчиви. Проучете добре нещата и бъдете деликатни, преди да сключите контракт.

Измамниците нормално се свързват с хора, търсещи заем от извънбанкови институции, и им споделят, че могат да оказват помощ да „ оправят “ проблематичните си заеми. Но вместо това те желаят сметката ви и в никакъв случай не вършат нищо друго по нея, с изключение на да ви вземат парите.

Запознайте се с това по какъв начин се случват кредитните измами, с цел да се предпазите.

За страдание измамниците се включват и работят тъкмо като кредитна промишленост.

Когато търсите нова работа в онлайн източници, би трябвало да се уверите, че позицията, за която кандидатствате, е законна. Не всички компании са показали своето име или местонахождение в своите. Въпреки че това не постоянно е причина за безпокойствие, въпреки всичко би трябвало да издигнете червен байрак, с цел да сте сигурни, че проверявате достоверността на работодателя, преди да му изпратите персонална информация или да се съгласите да се срещнете персонално с него. Това важи и за заемите.

Какво е машинация и какво не? Трудно е да се направи разлика сред измамите и законните заеми. И по какъв начин да избегнем измамата?

Имайте поради, че това може да стане даже интуитивно. Ако нещо ви насочва към концепцията, че нещо в този заем не е наред, доста е евентуално в действителност да има проблем, който подсъзнанието ви към този момент да е разкрило по-бързо от съзнанието ви.

Не пропускайте и не омаловажавайте нито един сигнал, че нещо евентуално не е наред. По-добре е да сте по-предпазливи.

Източник:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР