Има такъв народ гледа към 48-ия парламент. На кое място

...
Има такъв народ гледа към 48-ия парламент. На кое място
Коментари Харесай

Влиза ли ИТН в коалиция? Истината от Тошко Йорданов

" ИТН " гледа към 48-ия парламент. На кое място ще бъдем взема решение гласоподавателят. Ще бъдем там където ни слагат. Имаме някакви упования, само че е непотребна нечиста сделка. Това означи зам.-председателят на партията Тошко Йорданов в предаването " Събуди се " по Нова телевизия. Йорданов посочи, че до момента " ИТН " не се явявала в коалиция, няма и да го направи и в този момент.

Дали ще сме съпротива или в ръководството зависи от конфигурацията в Народното събрание. Това говорене, че изборите са нещо ужасно е прикритие на риска на някои политици да не излязат от властта. Изборите са най-нормалното нещо в демокрацията. Хората би трябвало да вземат решение в рецесия кой би трябвало да ръководи. Ние като ръководещи, с какво помогнахме тези рецесии да бъдат решени. Бяхме част от ръководството, казахме какво би трябвало да се направи и бяхме упрекнати във вътрешна съпротива. Казахме за някои неща, че не са верни и сега това се потвърждава, означи депутатът от " ИТН ".

Йорданов съобщи, че два закона признати в Народното събрание са паднали в Конституционния съд, което е срам. 

Никола Минчев беше свален откакто излязохме от обединението. По наше предложение, не на ГЕРБ, тъй като наруши разпоредбите на Народното събрание. Не е несъгласие, че бихме го подкрепили за министър председател. Ние не искахме Кирил Петков и Асен Василев, сподели още той.

Йорданов разяснява, че не е нарушил никакви правила с идването си в Народното събрание с тениска с надпис " Harvard law ". И добави че е било задявка към началника на кабинета " Петков " Лена Бориславова. В идващия парламент няма да работим с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане ". Дори и ГЕРБ да ни поканят на диалози ще им кажем, че няма да управляваме с тях, означи още Йорданов.

От „ Продължаваме Промяната ” упрекват „ ИТН ”, тъй като другояче би трябвало да признаят, че са позволили доста неточности, разяснява още Тошко Йорданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР