Има такъв народ е в коалиция с ГЕРБ и ДПС.

...
Има такъв народ е в коалиция с ГЕРБ и ДПС.
Коментари Харесай

Радостин Василев жестоко обиден, атакува новата мафия

" ИТН " е в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Мафията проби в моята партия ", написа нощес в профила си във Facebook министърът на младежта и спорта в оставка Радостин Василев, който на 13 юни смъкна доверието си от водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов и разгласи, че напуща партията.

Василев твърди, че в никакъв случай не е бил изменник. " Предатели са тези, които лъжат народа и една година унищожават парламентаризма и държавността ", добавя той.

" Поради обстоятелството, че се откриха 5-6 смели и самостоятелни хора, от през днешния ден мафията е прегърната и дружно като пестник. Има Такъв Народ, ГЕРБ и Движение за права и свободи намерено застанаха дружно. Горди, смели и усмихнати ", написа Радостин Василев.

" Има Такъв Народ не е партия, а бизнес план на мафията. За мафията страната е дойна крава и нейните жители нямат никакво значение. Дойната крава спря да дава мляко и това е повода за всичко. В момента, в който страната си върна контрола над основни браншове и щеше да се работи в КПКОНПИ, се задейства Има Такъв Народ ", показва Василев.

Отбелязва, че с болежка е следил по какъв начин Тошко Йорданов и Станислав Балабанов дружно с Тома Биков крещят " ОСТАВКА ", а в действителност били " първи другари в Народното събрание ".

Василев приканва останалите депутати в парламентарната група на " ИТН " да са смели и решителни, и да не застават паралелно до враговете си поради власт и пари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР