Има преживявания, които остават незабравими. Това важи и за колата – карането

...
Има преживявания, които остават
незабравими. Това важи и за колата –
карането
Коментари Харесай

Първият път е специален - дори в колата!

Има прекарвания, които остават незабравими. Това важи и за колата – карането през страхотни пейзажи, ваканционни пътувания или първото шофиране с нова кола са особено запомнящи се. Това демонстрира актуално проучване на AutoScout24 и Innofact за най-красивите автомобилни мемоари сред 1002 притежатели на коли.

55 % правят оценка шофирането през красив пейзаж като най-приповдигнатия си момент зад кормилото. 50 % имат щастливи мемоари от пътешестване за отмора. На трето място с 39 % в класацията за най-хубавите преживявания е изпълващото душата чувство да излезеш за първи път с нова кола.

Германските водачи свързват чувството за персоналната си независимост с колата - за 38 процента това прекарване е един от най-добрите моменти на четири колела. Според изследването диалогът в автомобила също е един от централните моменти на благополучие - 31 % поддържат добрите диалози, до момента в който карат.

Друг известен вид е разходка с кола до залеза, която една четвърт от анкетираните е запомнила. За почти толкова (23 процента) най-доброто изживяване е да натиснат педала на газта до ламарината, да ускорят оптимално и да преместят стрелката на скоростомера в десния завършек на скалата.

18 % от притежателите на автомобили отиват още по-нататък - за тях един от най-красивите моменти в автомобила е да се целуват буйно в него. 17 % даже са имали страстен секс в колата и считат това преживяване за един от най-красивите си моменти в живота.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР