Има още една причина, която спъва възхода на Тобиас Хайнц

...
Има още една причина, която спъва възхода на Тобиас Хайнц
Коментари Харесай

Коварна болест застигна ас на ЦСКА. Кюстендилеца разкри голямата драма на Хайнц

Има още една причина, която спъва възхода на Тобиас Хайнц с екипа на ЦСКА, оповестява БЛИЦ. Тарторът на почитателите Иван Кюстендилеца към този момент разкри, че норвежецът имал залитания по алкохола и хазарта. Оказа се обаче, че нещо извънредно тормози Хайнц и го кара да страда – неговата майка е болна от рак. Поради тази причина при всяко прекъсване на шампионата от началото на сезона Тобиас се качва на първия аероплан и лети до Норвегия, с цел да бъде покрай дамата, която го е родила. Нещо повече – имало е и случай, в който Хайнц е тръгнал за родината си след мач на ЦСКА и се е прибирал назад два дни по-късно, с цел да е на линия за идващия дуел.
„ За страдание имаме едно доста неприятно и извънредно дежавю в тима. Ситуацията с Тобиас е като тази с Греъм Кери. С тази разлика, че на ирландеца брачната половинка му беше болна от рак “, разясниха пред медията източници от Борисовата градина.
Греъм Кери бе водачът и моторът на ЦСКА. След като Стойчо Младенов пое отбора, сложи ирландеца на вярната позиция и с него отборът потегли самоуверено напред. После обаче пристигна неприятната вест за жена му, която малко или доста се отрази върху формата му. В последна сметка Кери приключи контракта си и напусна ЦСКА.
Хайнц също стана лидер на „ аления “ състав и работи на постовете, на които твореше Кери. В един интервал той не играеше, а летеше с армейската фланелка. Но и върху неговото семейство се стовари голям здравословен проблем.
Според непотвърдена информация Тобиас желал по-рано да тръгне, с цел да е още веднъж покрай майка си. ЦСКА има два последни мача за календарната 2023 година. Утре със Славия в осминафинал за Купата и в неделя с Лудогорец за състезание. Не е изключено сред двата мача той отново да пътува. Засега обаче няма удостоверение.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР