Има очевидни актове на флиртуване, но понякога може да го

...
Има очевидни актове на флиртуване, но понякога може да го
Коментари Харесай

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Има явни актове на кокетничене, само че от време на време може да го подлудите в леглото с това, което вършиме, без даже да подозирате. И без значение дали тези дребни дейности водят до буйна и бурна нощ или сантиментална сесия за гушкане, той сигурно ще има усмивка на лицето си в края на вечерта.

Искате ли да видите тези лесни дейности, които ще подсигуряват, че сътрудникът ви ще ви желае всяка вечер?

Продължете да четете, с цел да разберете няколко елементарни трика, с които да го подлудите в леглото:

Приближете тялото си по-близо, даже когато към този момент се гушкате.

Ако се гушкате през нощта, придърпването на тялото му по-близо до неговото е съвършената дребна молба за внимание. Като двойка това демонстрира вашето равнище на комфорт и му дава да разбере, че му имате доверие като ваш бранител. Дори в случай че тази непосредственост не води до нищо, това е стабилен метод да се свържете и да подобрите интимността във връзката си.

Докоснете го.

Когато сте в въодушевление за обич, изненадайте го, като пъхнете ръката си под ризата му, като че ли просто желаете да се гушкате. След това почешете пръстите си (с сдържан натиск) по торса му. Това непринудено чувство е задоволително, с цел да го накара да загуби мирис! Продължете към врата му, като не спирате леко да го дразните, с цел да разсъните интереса му.

Направете комплимент за това по какъв начин ухае.

Когато споделяте едно легло дружно, той несъмнено усеща естествения мирис, който оставяте след себе си върху възглавницата. Това сигурно е задоволително, с цел да го подлуди, само че е идеалната опция да му кажете, че чувствате същото! Нещо толкоз просто като „ Харесва ми, че възглавницата ти мирише тъкмо като теб “, може да ускори топлината, защото и двамата осъзнавате и оценявате компанията на другия в спалнята.

Сложете си ароматизиран лосион.

Когато се чувствате нервни, намажете ръцете и краката си с вашия (или неговия) обичан ароматизиран лосион. Той ще стартира да свързва аромата с вашите нощи на пристрастеност. Всеки път, когато го помирише върху вас, ще се настройва за тези преживявания. Накарайте го да полудее, като носите същия ароматизиран лосион за вечерна среща. Това е съвършената задявка за това, което следва по-късно вечерта за двама ви.

Спете голи.

Като оставим настрани изгодите за здравето, да спите голи с мъжа си е висшото интимно деяние, което можеш да вършиме всяка вечер в спалнята. Говорете за това да му дадете нещо, за което да мечтае! Когато и двамата съблечете облеклата си в леглото, това е взаимно схващане на вашата искреност един с различен като сътрудници. От друга страна, това също е прелестно възбуждане и ви доближава една крачка по-близо до една буйна вечер.

Шепнете си благи неща.

При множеството от интимните контакти в спалнята, вашият мъж просто желае да знае какъв брой го оценявате. Създайте си навика да му казвате какво тъкмо чувствате към него преди лягане, с цел да завършите всеки ден от връзката си с добра нотка. Разменете „ причина за какво те обичам през днешния ден “, преди да слагате глави всяка вечер. Може да звучи наивно, само че голямото възприятие на обич, което му показвате всеки ден, е това, което в действителност ще го подлуди. Не го правете единствено с концепцията да го подлудите в леглото, а и да създадете по-голяма непосредственост посред ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР