Има няколко известни дамски чанти, които никога няма да излязат

...
Има няколко известни дамски чанти, които никога няма да излязат
Коментари Харесай

Най-известните ЧАНТИ!

Има няколко известни дамски чанти, които в никакъв случай няма да излязат от мода. Статусът им на икони в сектора е въодушевил доста други дизайнери да вършат фалшификати и сходства в света на модата. И по този начин, ние ще ви представим 10-те НАЙ!

10. Prada Multicolour Stripes

Моделът на Прада от сбирка Пролет/Лято 2008 година се характеризира с линии от разнообразни цветове, с цел да сътвори същинска дъга. Това е чанта, харесвана от доста звезди като да вземем за пример Сиена Милър.

9. Dior Saddle

Чантичката с нетипична форма на Диор победи през 2000 година и печели интернационалното самопризнание, което заслужава. През 2006 година Джон Галиано прави 12 разнообразни версии на чантата, които са отдадени на разнообразни страни – Китай, Аржентина, Америка, Мексико, Англия, Русия, Испания, Мароко, Египет, Франция, Индия и Япония.
 8. The Muse of Yves Saint-Laurent

Известна от няколко години, Музата на YSL е мечтана от доста звезди. Чантата е много изчистена като модел, само че пък детайлите й са задоволително ефектни.

7. The Gucci Jackie

Тази чанта се е трансформирала в знак на стила на Жаклин Кенеди Онасис, т.е. знак на богатите и известните. През 2009 година, един от шефовете в Гучи – Фрида Джанини, извежда отначало модела с освежен дизайн, който комбинира традиция и модерност в един артикул. Това е една от най-прекрасните чанти от сбирките за 2009 година

6. Cartier Marcello

Моделът е прелестна симбиоза сред грациозност, изисканост и деловитост. Любима чанта на две от най-красивите дами в света – Анджелина Джоли и Моника Белучи.


5. Fendi Baguette

Представена през 1996 година от шефа на Аксесоари във Фенди – Silvia Venturini Fendi, тази чантичка към момента носи своето обаяние. Направени са премного разнообразни модели – от типичен до такива с принтове на тиква, украсени със Сваровски във връзка 10 годишнината на модела.

4. Hermes Kelly

Тук дори не знаем какво да напишем. Чантата носи името на Грейс Кели, която криела бременността си с нея. Страхотен, типичен модел.

3. Louis Vuitton Speedy

Класически модел на LV, желан както от дами, по този начин и от млади девойки.

2. Hermes Birkin

Това е чантата ИНСТИТУЦИЯ . Разказахме ви за нея в предходна публикация, която можете да намерите в уеб страницата ни.

1. Chanel 2.55

Най-известната чанта е тази на Шанел. Тя показва чара на дами като самата Коко Шанел, която направи гражданска война в стилния бизнес.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР