Има неща от миналото, които неистово ни вълнуват и днес,

...
Има неща от миналото, които неистово ни вълнуват и днес,
Коментари Харесай

Какво крие Тайната история на рицарите тамплиери

Има неща от предишното, които неистово ни вълнуват и през днешния ден, просто тъй като към тях към момента има доста незнайни.

Кое е било " Последното пътешестване на викингите "

Четири епизода, които ще ни върнат обратно във времето

Викингите са ни много забавни, само че същото важи и за рицарите тамплиери, които несъмнено имат много противоречива известност. Има и много секрети към тях, само че то цялото Средновековие си е едно такова мистично.

В три елементи документалната поредност на Viasat History " Орденът на рицарите тамплиери " ще се опитаме да разберем по какъв начин тъкмо е основан този медал и върховете и спадовете, през които минава.
 Снимка 505058

Екипът от учени, които разгадават мистериите на рицарите тамплиери, се е сдобил със специфичен достъп до архивите на Ватикана, където се крият отговорите на доста въпроси.

Създаден от Юг дьо Пайен, орденът е в директна връзка с краля и папата, което го отличава от останалите. Благодарение на откритията на историци и палеографи ще разберем по какъв начин и за какво от висшата власт рицарите тамплиери са изпаднали в тотална недружелюбност и даже са били преследвани.
 Снимка 505060

Премиерата на първия епизод на " Тайната история на рицарите тамплиери " е на 23 ноември от 23 ч. по Viasat History . Следващите два епизода ще бъдат излъчени на 24 и 25 ноември в същия час.

Ако желаеме да си създадем маратон и с трите епизода вкупом, тази опция ще ни се открие на 29 ноември от 15:50 ч .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР