Има неоспорими признаци, че руските войски, които блокираха украинската столица

...
Има неоспорими признаци, че руските войски, които блокираха украинската столица
Коментари Харесай

Руските войски напускат района на Киев

Има неоспорими признаци, че съветските войски, които блокираха украинската столица от изток, се изтеглят по направлението Киев-Суми към съветската граница.  Руската войска, която блокира Киев от запад се прегрупира и изтегля в посока Беларус. 

CNN, базирайки се на висши източници в администрацията на Съединени американски щати, оповестява, че съветските батальонни тактически групи към този момент са напуснали някои региони покрай столицата на Украйна. Американското разузнаване нарече това " огромна стратегическа смяна ", като предизвестява, че руснаците могат бързо да се върнат, в случай че бойните условия разрешават.

Пентагонът също е убеден, че част от съветските войски са напуснали региона на Киев, само че назовава това не извеждане на войските, а предислокация. 

Руснаците не са провеждали дейни настъпателни дейности, само че са обстрелвали елементи на въоръжените сили на Украйна в регионите на обитаемоте места Романовка, Горенка, Личанка, Петрушки, Шпитки, Мощун, Нова Буда, Майдановка, Любовичи и Забуяние. Александър Павлюк, един от ръководителите на отбраната на Киев свидетелства, че руснаците са опитвали да задържат позиции при Бровари и по този начин да предотвратят " по-нататъшното нахлуване на нашите войски ".

Западните съдружници следят процеса. Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи: " Имах виртуална среща с водачите на Франция, Германия, Обединеното кралство. Имаме общо мнение да изчакаме и да забележим това, което те оферират. В същото време ще запазим строгите наказания и ще продължим да предоставяме на украинските военни благоприятни условия за самозащита ".

„ Сигналите, които чуваме от договарянията, можем да назовем позитивни. Но тези сигнали не заглушават гърмежите на съветските снаряди. Разбира се, виждаме всички опасности. Разбира се, не виждаме причина да се доверяваме на думите на избрани представители на страна, която продължава да се бори за нашето заличаване. Украинците не са наивни хора. Украинците към този момент са научили както през тези 34 дни на нашествието, по този начин и през последните осем години на войната в Донбас, че можете да се доверите единствено на съответен резултат ", това съобщи нощес президентът Зеленски.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР