Има много заболявания, които днес попадат в категорията на автоимунните

...
Има много заболявания, които днес попадат в категорията на автоимунните
Коментари Харесай

Как да се отървем от автоимунно заболяване

Има доста болести, които през днешния ден попадат в категорията на автоимунните болести. В момента са известни към 80 от тях, които се смятат за автоимунни, като броят им продължава да пораства всеки ден.

Как да се отървем от автоимунно заболяване?

Автоимунната категория включва: лупус, ревматоиден артрит, псориазис, заболяване на щитовидната жлеза, множествена склероза и така нататък Заболяването се смята за автоимунно, когато имунната система се обърка, не може да разбере, против какво се бори и не може да разграничи положителните кафези от неприятните.

Има медикаменти, които могат да управляват автоимунните болести, само че те постоянно имат съществени странични резултати. Пробив са нови способи за лекуване на такива. Конструктивната медицина е мястото, където лекарите първо се пробват да локализират заболяването и по-късно да схванат, какво предизвиква проблемите, които водят до признаци.

Ето 10 метода да излекувате автоимунното си заболяване по натурален метод.

1. Хранете се по противовъзпалителна диета

Уверете се, че ядете храни като зеленолистни, риба, която е богата на противовъзпалителни свойства, омега-3 мастни киселини.

2. Проверете се, да нямате инфекции

Консултирайте се с Вашия доктор, направете си цялостен кръвен тест за инфекции, за които може да не сте наясно. Тествайте се за лаймска болест, дрожди, вируси или бактерии.

3. Проверете Хранителни алергии и Цьолиакия

Отново ще би трябвало да се консултирате с персоналния доктор, с цел да Ви направи кръвен тест и да сте сигурни, че нямате Целиакия. Това положение е резултат от алергична реакция към глутен.

4. Решаване на проблеми в червата

Установено е, че до 70% от имунната система се намира непосредствено под дебелото черво.

5. Ежедневни извършения

Не е нужно да ходите на фитнес, само че би трябвало да започнете стратегия за извършения вкъщи и да се придържате към нея. Дори ходенето по 20-30 минути всеки ден ще ви накара да се почувствате по-добре.

6. Спете най-малко 8 часа
Какво би трябвало да знаем за автоимунните болести и Коронавирус имунизациите
Автоимунните възпалителни болести (АИЗ) съставляват хетерогенна група от над осемдесет възпалителни разстройства с имунен отговор...
Прочети повече
Когато не спите до 8 часа, нарушавате метаболизма си и увеличавате възможностите си за автоимунно заболяване.

7. Научете се на надълбоко дишане и техники за релаксация

Ще подобрите здравето си, в случай че се научите да се отпускате. Някои от най-хубавите техники, които можете да извършите, са да научите йога, да практикувате извършения за надълбоко дишане и да вършиме постоянни разтривки.

8. Добавете добавки към своята диета

Има редица добавки, които би трябвало да включите в ежедневната си диета. Това са витамин С, рибено масло, пробиотици и витамин D. Освен това можете да включите някои хранителни субстанции, които имат противовъзпалителни свойства, като рутин, дестилат от гроздови семки и кверцетин. Тези добавки ще оказват помощ естествено да успокоите имунната ви система.
Все по-често се срещат млади пациенти с тежки автоимунни болести
В кабинета ми все по-често идват млади пациенти със стерилитет, рак и тежки автоимунни болести. Това сподели за Радио „ Фокус&rdq...
Прочети повече
9. Избор на верния доктор

 Не се опасявайте да потърсите различен доктор.

10. Работете за понижаване на хормоните на напрежението в тялото си

Практикувайте надълбоко дишане, медитирайте и използвайте техники за визуализация, с цел да постигнете задачите си за здравословен живот.

Само по този начин може да се справите по натурален метод с автоимунните болести или най-малко да сведете до най-малко риска от по нататъшната им демонстрация.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР