Има много известни двойки, при които мъжете излизат с по-възрастни

...
Има много известни двойки, при които мъжете излизат с по-възрастни
Коментари Харесай

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Има доста известни двойки, при които мъжете излизат с по-възрастни дами и даже към този момент са основали фамилии. По принцип доста представители на мощния пол са привлечени от тази идея. Виждали сме и образци за звезди като Приянка Чопра и Ник Джонас, Сейф Али Хан и Амрита Сингх, Айшвария Рай Бачан и Абишек Бачан. Там разликата във възрастта е сериозна, само че това не им пречи да са влюбени.

Това събитие не е нещо ново по света, само че към този момент е много постоянно срещано и в нашето общество. Разбира се, всичко е до самостоятелните черти на всеки. Но не са малко мъжете, които са признали, че има някои аргументи, заради които са привлечени от по-възрастни дами. Тяхното предпочитание да имат за подобен човек за собствен сътрудник е в действителност огромно.

И по този начин, какви са тези аргументи, които ги карат да излизат с по-възрастни дами? Ето и някои от тях:

Те са зрели и опитни.

Повечето дами, които са по-възрастни от мъжете, към този момент имат задоволително опит в живота си и знаят какво желаят от него. За тях важи фактът, че са уравновесени и могат да внесат ред в живота на един мъж, който към момента търси себе си. Зрелостта е преимущество, изключително в любовта. Докато едно младо момиче към момента е неопитно в любовта, то по-възрастната жена към този момент ясно е начертала своя път.

В множеството случаи не пускат злословия от самото начало.

Тъй като са опитни, те знаят по какъв начин да се оправят с токсични хора. Така че не е належащо да клюкарстват с сътрудниците си, с цел да излеят разочарованието си. Те могат да се оправят с тях зряло. Това е огромно преимущество във връзката с по-възрастна жена. Има неща, които натоварват в една връзка и в случай че имате половинка, склонна към интриги, няма да бъдете удовлетворени.

Те са доста уверени и имат нараснало самочувствие.

Това им оказва помощ да не се включват елементарно в какъвто и да е спор, единствено с цел да потвърдят, че са прави. Те знаят по какъв начин да се оправят с сложни моменти. Животът ги е научил по какъв начин да реагират. Емоцията не е водеща при тези дами и можете да бъдете спокойни за тяхното държание.

Тяхното равнище на зрялост им оказва помощ да не се вкопчват в една връзка.

Те имат вяра, че би трябвало да отделят на колегата си време самичък и почитат това. Няма да са залепени за мъжа си непрекъснато. Тези дами няма да имат нищо срещу сътрудникът им да излиза с другари. Вече са се научили, че ревността е нездравословна за една връзка и няма да наблюдават с кого си написа той и за какво сте е забавил след работа.

Възрастните дами са прочувствено зрели.

По време на уязвим миг във връзката тези дами не основават ненужна драма, която постоянно подлудява мъжете. Те могат да се оправят зряло с страстите си и това се харесва на мощния пол.

Да излизаш с по-възрастна жена е като да се учиш и да трупаш познания всеки ден.

Мъжете могат да изпитват нови прекарвания всеки миг с по-възрастния си сътрудник. По този метод натрупат опит и имат сериозен образец, който да следват. Ако сътрудникът им е стойностен човек, могат да научат доста от него

Възрастните дами са доста зрели и във връзка с паричните въпроси.

Те са склонни да поемат някои парични отговорности на плещите си, с цел да понижат бремето на съпрузите си. Научили са се да са независими и да не чакат всичко наготово от индивида до тях. Това е друга забележителна линия на множеството по-възрастни дами, която мъжете харесват най-вече.

Има задоволително почитание един към различен.

Когато и двамата сътрудници са задоволително зрели, тогава във връзката има взаимно схващане и почитание един към различен. Те ценят своите половинки и няма да разрешат нищо да им се случи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР