Има ли идеален модел на взаимоотношения? Кой от петте съюза

...
Има ли идеален модел на взаимоотношения? Кой от петте съюза
Коментари Харесай

Какъв е стилът на вашата връзка?

Има ли съвършен модел на взаимоотношения?

Кой от петте съюза е най-близо до идеала?

Всеки жанр има своите плюсове и минуси. Никой не подсигурява стремежи резултат за всички - цялостно благоденствие във взаимоотношенията. Успехът на връзките не зависи от името, а от наличието, с цел да бъдем подготвени да преодолеем тестванията дружно.

Увеличаването на броя на разводите, свободните връзки, разпадащите се и новосъздадените съюзи - всичко това допуска, че всяка любовна история е ефимерна. Следователно сътрудниците не са подготвени да влагат във взаимоотношения колкото е допустимо повече, без да знаят какво да чакат и в последна сметка да не останат без нищо. Но несъразмерната нерешителност може да убие нова връзка в зародиш.

1. ВРЪЗКИ " СДРУЖЕНИЕ "
Предразсъдъците, които пречат на една връзка
Когато се сблъскват с компликации в своя персонален живот, хората постоянно упрекват събитията или колегата – и не си дават сметка,...
Прочети повече
" Зачитане на автономията "

Партньорите в този вид връзки са събрани от в началото контрактуваното предпочитание за автономност. Всеки от тях, остава стопанин на личната си орис, пази персоналните си убеждения и води делата си без значение. Жертването на ползи в интерес на фамилията се възприема като проваляне освен за сътрудниците, само че и за връзките като цяло.

2. КРЕПОСТНИ ВРЪЗКИ

" И в наслада, и в тъга... "

Партньорите в тези връзки са тясно свързани между тях, претърпяват всичко дружно – и компликациите, и наслади, мечтаейки „ да живеят щастливо и да умрат в един и същи ден “. Споделяйки усетите и ползите един на различен, те постоянно се пробват да реализират консенсус. Индивидуалността на сътрудниците произлиза от думата „ НИЕ “: дружно те работят, с цел да подсигуряват, че мъжът брачен партньор реализира триумф в кариерата, брачната половинка като предписание не работи. Партньорите в такива връзки ценят консенсуса и единството на мненията. Тази версия на връзката е класическа връзка сред мъж и жена.
Тези привички нервират половинката ви
Във всяка връзка има моменти на цялостно съгласие и покой и моменти на кавги и неволи. Важно е да разберем кое тъкмо ни нервира и да...
Прочети повече
3. ВЗАИМООТНОШЕНИЯ " ПАШКУЛ ".

Основното мото е „ ние сме дружно против всички “.

В тези връзки царят доста нежни връзки. Партньорите основават интимно „ гнездо “ и вършат всичко допустимо да го предпазят от въздействието на външната среда. Отношенията са като цялостно обединение един с различен. Съвместните занимания и сходните усети дават на сътрудниците възприятие за сигурност, което е една от главните потребности в брачните връзки.

4. ОТНОШЕНИЯ „ ПАРАЛЕЛНИ СВЕТОВЕ ”.

„ Заедно сме заради липса на по-добро. “
Разпалете огъня във връзката си
Идва интервал, когато и най-интересната връзка стига своя застой. Това може да бъде провокирано освен от привършване на заниманията и ф...
Прочети повече
Партньорите имат свои лични ползи, действия и функции. И връзките се основават на равнодушие един към различен. Всеки от сътрудниците е ангажиран със себе си и не е подготвен за фамилиарност. По предписание сътрудниците живеят дружно по някаква причина, това е по-скоро съглашение за общуване.

5. ВЗАИМООТНОШЕНИЯ „ СЪДРУЖНИЦИ ”.

" Един за различен "

Между сътрудниците се откриват доста близки връзки, те акцентират приликите си и не пазят секрети един от различен. Важно е сътрудниците да вземат участие дружно в публичния живот.

Каквато и да е връзката ви, главното е да намерите баланс и естетика сред себе си и колегата си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР