Има клубове, чиито делегати са с отявлени критични позиции към

...
Има клубове, чиито делегати са с отявлени критични позиции към
Коментари Харесай

Петър Величков: Би трябвало Михайлов да прояви морал и мъжество и да се откаже

" Има клубове, чиито делегати са с отявлени сериозни позиции към актуалното управление и се вършат опити те да не бъдат позволени до конгреса. Не знам какъв морал може да има Борислав Михайлов да продължава да упорства да желае да бъде президент на БФС ", това разгласи членът на Изпълнителния комитет на БФС Петър Величков ден преди изключителния конгрес на футболната централа за избор на ново управление.

Днес екипът на претендент президента Димитър Бербатов даде конференция, на която още веднъж изрази терзанията си за честността и прозрачността на провеждането на конгреса, който ще бъде на следващия ден от 10:00 часа в Националния замък на културата. " Само интегралната бюлетина не е задоволителна, тъй като е значим целят развой, и преди конгреса, и по време на конгреса. В последните дни идват клубове, които ни споделят, че нито знаят от кое място да си получат делегатските карти, нито кой е хотелът. Всеки честен човек след 16 години неуспех след неуспех, след кавги, след качулки, които влизаха в БФС, би трябвало Борислав Михайлов да прояви морал и геройство и да се откаже ", съобщи Величков.

Той разкри, че има над 400 страници с документи, които са подадени при нотариус и в които може да има уличаващи данни за актуалното управление на БФС. При разглеждането на дребна част от документите Величков е разкрил, че БФС заплаща два или три пъти над пазарната цена за футболни продукти.

" За нас това управление няма потенциала да промени тази организация и да я трансформира в съвременна, транспарантна организация, която да бъде обсъждана като благонадежден сътрудник. Това е голяма работа, несъмнено една година би трябвало, с цел да се свърши. След това може да се седне да се беседва с страната. Апелирам към клубовете да търсят и да се опитат да разпознаят в възможните бъдещи ръководители на българския футбол, които могат да създадат тази тежка промяна. Тези, които са финансово самостоятелни и са в такава възраст, в която могат да изнесат този тежък товар в идващите години ", добави Величков.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР