Има голяма вероятност българският баскетболист Александър Везенков да смени отбора

...
Има голяма вероятност българският баскетболист Александър Везенков да смени отбора
Коментари Харесай

Гореща клюка за Везенков обикаля баскетболните среди

Има огромна възможност българският баскетболист Александър Везенков да смени тима си в НБА. Това твърди парещ слух, който обикаля баскетболните среди в Съединени американски щати, оповестява БЛИЦ.

Интерес към 28-годишния българин има от страна на Бруклин Нетс. Според информациите може да има замяна сред " мрежите " и Сакраменто Кингс. От " кралете " в посока Ню Йорк ще потеглят Александър Везенков и гардовете Крис Дуарте и Девиън Мичъл, до момента в който Бруклин ще прати в Калифорния крилото Камерън Джонсън.

От лятото треньор на Бруклин Нетс ще бъде Жорди Фернандес, който през този сезон беше помощник на Майк Браун в Сакраменто Кингс. Испанският експерт има афинитет към европейския баскетбол и постоянно беше пращан от " кралете " да гледа изявите на Везенков с екипа на Олимпиакос. Фернандес има персонални усещания за качествата на българина и чудесно знае по какъв начин може да ги употребява в новия си тим.

Както е известно, Александър Везенков изигра първия си сезон за Сакраменто Кингс в Лигата на извънземните, само че не се радваше на доста шансове от треньора на Майк Браун. Зрителите останаха с усещане, че наставникът няма доверие на българина и изобщо не е желал привличането му в тима.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР