> ИлюстрацияПодсъдимият бе признат за виновен в извършването на блудствени

...
> ИлюстрацияПодсъдимият бе признат за виновен в извършването на блудствени
Коментари Харесай

Затвор за извратеняк, нападнал девойка и блудствал с нея във Варна

 > Илюстрация
Подсъдимият бе приет за отговорен в осъществяването на блудствени дейности във връзка с пълнолетно момиче. Престъпното действие е осъществено на 3 август 2018 година на открита алея наоколо до автобусна спирка в региона на централния гробищен парк.

Според обвинителния акт, малко след среднощ на тази дата потърпевшото 19-годишно момиче се придвижвало пешком по алеята в парка сред двата огромни търговски комплекса във Варна и пушело цигара. Подсъдимият седял на скамейка и щом видял девойката изискал огънче. После ненадейно я хванал в тил, заплашил я, придърпал я край околните шубраци, като почнал да я целува и опипва през облеклата. С приложимост на мощ и заплашване, той неведнъж я дърпал и задържал, до момента в който правил дейности за полово задоволство без съвкупление. След като се освободила от насилника, потърпевшата потърсила подпомагане от защитата на близкия мол и бил подаден сигнал за случилото се на тел. 112.

38-годишният мъж има предишни осъждания. Наказанието си от 5 години отнемане от независимост подсъдимият следва да търпи в изискванията на затвор, при първичен непоколебим режим. Присъдата предстои на обжалване или митинг в 15-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР