Илон Мъск, ръководителят на компаниите Space X и Tesla, и

...
Илон Мъск, ръководителят на компаниите Space X и Tesla, и
Коментари Харесай

Шок! Коя роди близнаци на Мъск

Илон Мъск, ръководителят на фирмите " Space X " и " Tesla ", и Шивон Зилис, заемаща управителна служба в стартъпа му " Neuralink ", са станали родители на близнаци през ноември предходната година, оповестяват международните организации, базирайки се на уеб страницата " Business Insider ".

Изданието цитира правосъдни документи, съгласно които през април Мъск и Зилис са подали молба за смяна на името на близнаците, с цел да носят те семейството на татко си и тази на майка си като приблизително име.

Месец по-късно арбитър от Тексас е одобрил молбата им.

Според известия, които не се базират на източник, Зилис е спрягана като един от хората, които бизнес магнатът може да назначи да ръководят Twitter след договорката за придобиването на компанията на стойност 44 милиарда щатски $.

Тридесет и шест годишната канадка Шивон Зилис е разпозната в профила ѝ в LinkedIn като шеф интервенции и специфични планове в компанията " Neuralink ", съосновател и началник на която е 51-годишният Мъск. Тя заема управителни длъжности и в други негови сдружения.

С близнаците децата на Илон Мъск стават общо девет. Милиардерът има двама наследници от канадската певица Граймс и още пет от някогашната си брачна половинка - писателката от Канада Джъстин Уилсън. Шестото му дете от нея умира няколко седмици след раждането си.

Второто дете на Мъск и Граймс беше родено от сурогатна майка през декември предходната година, напомня Българска телеграфна агенция. През септември същата година се появиха изявления, съгласно които магнатът и певицата са " съвсем разграничени ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР