Илияна Йотова: Финансовият министър беше разкрит за продажбата на държавна

...
Илияна Йотова: Финансовият министър беше разкрит за продажбата на държавна
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Асен Василев беше разкрит за продажбата на държавна земя

Илияна Йотова: Финансовият министър беше оголен за продажбата на държавна земя
„ Финансовият министър беше оголен. Първо от министъра на земеделието, който е споделил в процеса на разискване на бюджета, че се готвят да продават аграрни земи, а по-късно от парламентарната комисия по земеделието, храните и горите “. Такъв коментар направи вицепрезидентът Илияна Йотова във връзка думите на Асен Василев, че е подправена вест това, че в плана за бюджет има заложена продажба на земи от Държавния аграрен фонд.

Според нея Асен Василев евентуално е считал, че някъде в многото числа и полемики може да продаде този аграрен фонд.

В самото ръководство и в подкрепящите партии има тежки подозрения по какъв начин са правени сметките в страната, добави вицепрезидентът Илияна Йотова, представена в Българска телеграфна агенция.

„ Много се надявам на съдържателна полемика в пленарна зала и да забележим по какъв начин ще бъде признат бюджетът на първо четене. Дано разсъдъкът проговори “, добави тя. По думите ѝ измежду националните визиите има доста способени хора що се отнася до финансите и до справяне с държавния бюджет. „ Много се надявам, че тези хора няма да изкривят физиономиите си пред личните си огледала и да гласоподават нещо, което е в ущърб на българските жители, колкото и да са водени от мисълта да вземат участие във властта “, разяснява Йотова.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР