Илияна Раева публикува кратък коментар за Истанбулската конвенция на личната

...
Илияна Раева публикува кратък коментар за Истанбулската конвенция на личната
Коментари Харесай

Илияна Раева изпепели Истанбулската конвенция и повдигна важен въпрос

Илияна Раева разгласява къс коментар за Истанбулската спогодба на персоналната си страница във Facebook. Тя е първата, която повдига въпроса за насилието над животните, който не се разяснява до в този момент.

Ето какво написа: " Искам да попитам: 1. Има ли формален документ, в който е ЗАБРАНЕНО естественото битие на джендърите? 2. В Истанбулската спогодба включено ли е БРУТАЛНОТО НАСИЛИЕ над животните в другите му измерения?

Ако ДА, апелирам да ме извините за моята неинформираност! Ако НЕ, тази Истанбулска спогодба е порочна и несъвършена! " Веднага под поста на шампионката заваляха мнения и утвърждения:  Lilia Uzunova   " Джендър " какво е?!

Iliana Raeva  Не знам Simona Simeonova  Незная...но да вкарват този " пол " И в детските градини... За мен това не е действително...!!

Iliana Raeva  Въпросите ми са доста съществени. Тук няма значение третият пол. Принципът и обосновката за написаното в конвенцията ми е значима.

Третият пол е реалност от най-древни времена. Той не ми пречи и е част от живота, само че тази международна нервност към него към този момент ми е мнооого допълнително! Metin Urkie  Prekrasna kakto vinagi бойко стоянов  ДОСТОЙНА ПОЗИЦИЯ! ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЕ, ШАМПИОНЕ!



Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР