Илиана Раева втрещи зрителите на Би Ти Ви с появата

...
Илиана Раева втрещи зрителите на Би Ти Ви с появата
Коментари Харесай

Попиляха от хейт Илиана Раева заради вида, в който се появи: Тя вече не е жури. Тя е абажури

Илиана Раева втрещи феновете на Би Ти Ви с появяването си в в действителност безразсъден тип в „ Денсинг старс “, евентуално в незнаен опит да се издокара като Клеопатра или най-малко Шер.
Славната някогашна гимнастичка, треньорка и сегашна стопанка на Федерацията по художествена гимнастика се бе накиприла с нещо като плетена на една кука завивка за маса, изровена от бабината ракла, само че обогатена с пискюли и джунджурии. Странният аксесоар трябваше да играе ролята на шапка, само че придаде в действителност трагикомичен тип на 61-годишната брачна половинка на Наско Сираков.
Според някои решението да се появи по този странен метод на екран не е на самата Илиана Раева, а на стилистите на предаването, които реализираха задачата си и я направиха за смях. Остава мистерия за какво тя не се е възпротивила на нелепата концепция да си постави лампион на главата. А обществените мрежи прегряха от бъзици.
„ След като видяхме ексцентричната шапка на Илияна Раева, умерено може да заключим, че тя към този момент не е жури. Тя е абажури “, написа поетесата Димана Йорданова във Facebook, цитира Лупа. А някои пък съпоставиха злощастния фешън опит на Наско-Сираковица с ранния Азис, който преди близо 20 години си надяна полилей на главата за видеоклипа „ Никой не може “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР