Икономистът Евгений Кънев зададе задочно в социалната мрежа Фейсбук няколко

...
Икономистът Евгений Кънев зададе задочно в социалната мрежа Фейсбук няколко
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Новият шеф на правната комисия повтаря вече втръснали опорки

Икономистът Евгений Кънев зададе задочно в обществената мрежа Facebook няколко въпроса към, ръководител на Комисията по конституционни и правни въпроси в Народното събрание, народен представител от Има Такъв Народ. Ето и целия текст:

„ Пак чувам радио и попадам на изявление с новия ръководител на правната комисия от Има Такъв Народ. Не бях го чувал до момента и би трябвало да се означи, че до момента в който развиваше тези за полицейско принуждение ми се стори професионален: доста добра обосновка и чудесна реторика. Всичко завърши, когато водещият го вкара в политическата тематика за позицията на Има Такъв Народ по сформиране на държавно управление.

Винаги съм се удивлявал по какъв начин експерти си плюят на репутацията, с цел да аргументират безумни хрумки на техните политически управления. Спомних си, по какъв начин в единствената ми изборна акция най-трудно ми беше да давам отговор на разнообразни въпроси с авансово направени партийни позиции, вместо експертно – което ме отхвърли от политиката. Та и този специалист се наложи да повтаря към този момент втръснали опорки, че Има Такъв Народ са почтени и открити; че си държат на думата; и изключително наглото – че те, виждате ли, единствено Има Такъв Народ си държат на думата за разлика от другите, които могат всячески да се сплотяват между тях и да вършат държавно управление, а Има Такъв Народ ще са гордо в съпротива. Аз бих му задал следните въпроси:
 Евгений Кънев с коментар за конституционния арбитър Румен Ненков през призмата на Радой Ралин Евгений Кънев с коментар за конституционния арбитър Румен Ненков през призмата на Радой Ралин
" Гледам по bTV Конституционния арбитър Румен Ненков, надълбоко кахърен за правата на възрастни и слабообразовани жители, нарушени от задъ...

1. Откъде идва убедеността на Има Такъв Народ, че с 65 депутати всички други би трябвало да ги поддържат за държавно управление на малцинството?

2. Тази тактика, която провали мандата им – била ли е обсъждана и гласувана в парламентарната група? С какво болшинство е призната? 3. Ако е спусната от Слави, по този начин ли парламентарната група пази и гласоподава всяко спуснато решение?Тогава те депутати ли са?

4. Защо другите партии са длъжни да одобряват предложенията на Има Такъв Народ, неглижирайки личните си гласоподаватели?

5. Как взеха решение, че НВ – нямащ нищо общо с митинга и обвързван с ръководства против чиито практики е Протестът – става за министър председател? И неговите политики къде са посочени в Програмата на Има Такъв Народ?

6. Как по този начин политиките им се обръщат на 180 градуса от кабинет на кабинет?
 Андрей Михайлов: Не смейте да ме викате повече, това ни сподели Иван Гешев Андрей Михайлов: " Не смейте да ме викате повече ", това ни сподели Иван Гешев
" Не смейте да ме викате повече в Комисията по конституционни и правни въпроси! Основанието, на което ме извикахте, съобщи господин главн...

7. Защо няма План Б, в случай че тактиката им не сработи?

8. Защо не желаят да отговорят на съответните причини на другите?

9. Защо в никакъв случай нямат разлики с Движение за права и свободи, само че имат общи гласувания по чувствителни за Движение за права и свободи тематики като Буджака и Кирил Петков?

10. Как по този начин Движение за права и свободи – с гласовете на Има Такъв Народ – по поръчка получиха тъкмо тези комисии с ресори, където бяха разкрити най-големи злоупотреби? Жалко за изхарчената професионална биография в отбрана на подмолни цели. Ако го схваща е съизвършител, в случай че не го схваща – мястото му не е в Парламента. “



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР