Икономическата война срещу Русия се провали. Санкциите не сработиха. Доларът

...
Икономическата война срещу Русия се провали. Санкциите не сработиха. Доларът
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Санкциите не сработиха

Икономическата война против Русия се провали. Санкциите не сработиха. Доларът не стана 200 рубли, в противен случай, стана по-малко от 70 рубли, колкото не е бил от дълго време.
Търговският баланс на Русия за първото тримесечие на т.г. е 58 милиарда плюс. Такъв плюс в комерсиалния си баланс Русия не е имала в никакъв случай до момента - нито по царско време, нито по времето на Съветския съюз.
Износът за Китай е повишен с 31%. Само природният газ, който се изнася за Китай, е повишен с 60% за четирите месеца на годината. Но Русия живее мъчно, подвигна се инфлацията, глобите имат своето въздействие. Русия обаче оцеля на този огромен удар.
Следващата фаза от войната е енергийната, тук авансово е известно, че Западът ще загуби. Защото Русия предлага артикул със стойност, който се търси. А Западът какво предлага на Русия - някакви обезценяващи се хартийки - еврото към този момент се изравни с $. Русия е в правото си да желае да й се заплаща във валута, която може да употребява. А не в хартийки, които от горната страна на всичко, някъде ги замразяват.
Третата фаза са оръжията. Като схванаха, че с тези двете етапи няма да станат нещата, взеха решение да дават оръжия. Но по този начин ще се случи същинска война. До момента единствено 30% от Украйна е във война - източната част. В останалата има ток, интернет, магазините са цялостни. Сега като тръгнат оръжията, Русия ще има един излаз - да унищожава инфраструктурата, по която идват. Защото високоточните оръжия не стрелят по движещи се цели. Затова задачите им са мостовете - на автомагистрали, на жп линии, преустановяване на електроснабдяването.
И тогава в цяла Украйна ще има война. Ще бъде мрачно, наесен ще стане и студено, няма да има нито горива, нито артикули в магазините, нито влакове. Руснаците обаче не могат да спрат всичките оръжия - част от тях ще отидат на източната граница. И като отидат там тези далекобойни системи за реактивен залпов огън, като почнат да гърмят в Русия на 300 км, което е съвсем половината разстояние до Москва, сходни на тях ракети ще почнат да падат и зад западната граница на Украйна. И от онази - страшната война, ние ще се окажем на сантиметри.
Не мога да схвана папагалите, които желаят да печелят война. Срещу Русия такава война не можеш да спечелиш, тъй като Русия има нещо, което може да те унищожи - нуклеарно оръжие.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР