IKEA представи новата си колекция в колаборация с фотографския бранд

...
IKEA представи новата си колекция в колаборация с фотографския бранд
Коментари Харесай

Домът става галерия с IKEA

IKEA показа новата си сбирка в колаборация с фотографския бранд Hasselblad. Tози път шведската компания ни изненадва с постери, които могат да се трансфорат в точния свършек на интериора в дома или офиса.

Лимитираната сбирка, носеща името NORRHASSEL, е формирана от осем постера. Те не са просто фотографии с огромен размер, а част от желанието на IKEA да отворим дома си за изкуството, само че в една по-различна форма.

 Фотография на Али Раджаби

Фотография на Али Раджаби

Освен това, шведската компания желае да ни стимулира да не стопираме да улавяме света към нас, което в днешното софтуерно време е все по-лесно.

Ако картините в рамка не са за нас, то може би ще намерим това, което търсим, измежду предложенията от сбирката. Кадрите на постерите са на осем разнообразни фотографи и пресъздават тяхното виждане за света в близост.

 Фотография на Бара Прашилова

Фотография на Бара Прашилова

Автори на фотосите са Дмитрий Аджев, Ларс ван де Гуор, Ханс Штранд, Бара Прашилова, Али Раджаби, Том Джоунс и Йоахим Шмайзер. Произведенията им, определени от IKEA като част от сбирката, са удостоени с премията за снимка Masters Hasselblad.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР