Играта в мобилното приложение на оператора този месец крие партньорски

...
Играта в мобилното приложение на оператора този месец крие партньорски
Коментари Харесай

„Петък с Yettel“ раздава отстъпки до 60% за устройства и пътешествия

Играта в мобилното приложение на оператора този месец крие партньорски изненади от магазини за премиум козметика ZlatnaRibka, Top Rent a Car, PRAKTIS, Booking.com и хотели „ Шарлопов “
Този месец петъчната игра в приложението на Yettel крие отстъпки до 60% за разнородни устройства и понижения за ноемврийски пътешествия. За да пробват късметa си, участниците би трябвало единствено да открият специфичния банер на началния екран на приложението и да изтрият виртуалната скреч карта. Сред изненадите на „ Петък с Yettel ” са скрити отстъпки за смарт телефони, смарт часовник, домашни системи за видеонаблюдение и пакети с спомагателни МB интернет. Потребителите могат да получат и отстъпки с някоя от партньорските предложения на магазини за премиум козметика ZlatnaRibka, Top Rent A Car, booking.com, верига хотели „ Шарлопов “ и PRAKTIS.

За да не пропущат всеки петък с изненади, потребителите могат да се абонират за седмично увещание в деня на играта през радио бутон в играта или през банер в секция Актуално в приложението Yettel.
-->
През ноември в „ Петък с Yettel ” се включва и верига магазини за премиум козметични марки ZlatnaRibka, които дават 10% понижение за страхотните марки CHI, Macadamia и MKS Eco. Мечтаното странствуване става още по-достъпно, в случай че шансът на участниците им донесе 12% за услугите на Top Rent a Car, 4% кешбек при потреблението на платформата Booking или отстъпка от 11% за резервация в привлекателните хотели от веригата „ Шарлопов “. Само на 4 ноември потребителите на мобилното приложение на телекома имат опцията да завоюват и 15% понижение за извършване на покупки във верига строителни хипермаркети PRAKTIS.

Късметът на участниците може да им донесе цели 60% отстъпка за система за домашно наблюдаване D-LINK Home Security HD Starter Kit или D-LINK Smart Home HD Starter Kit. Те внасят успокоение във всекидневието с настояща информация за всяко придвижване и за всеки тон в дома, без значение от часа в денонощието. При подозрително придвижване у дома или отваряне на врата, се задействат алармени сигнали, а в случай че потребителят е надалеч от вкъщи си, получава уведомление на смарт телеофона си.

„ Петък с Yettel ” може да зарадва присъединилите се и с 25% отстъпка за впечатляващите смарт телефони OnePlus Nord CE 2 8/128GB и OPPO Reno7 lite 5G 8/128GB, както и с понижение от 30% за RIVERSONG Motive 3 Pro Smartwatch Black. Смарт часовникът е идеалният асистент за всеки, който желае да построи по-здравословни привички и търси мотивация да се движи повече. Благодарение на напълно мултитъч екрана носещият го следи елементарно физическата си интензивност, кръвно налягане, пулс, съня и даже равнището на О2 в кръвта. Любимата музика с кристално чист тон също е още по-близо с понижение от 20% за безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds SE White.

Повече за информация за играта и нейните условия можете да откриете на
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР