Играта Купон+ и специални великденски изненади ще радват потребителите на

...
Играта Купон+ и специални великденски изненади ще радват потребителите на
Коментари Харесай

Lidl Plus с много изненади през април

Играта Купон+ и специфични великденски изненади ще радват потребителите на мобилното приложение
Празничният месец април носи за потребителите на мобилното приложение Lidl Plus забавни оферти и изненади. Сред тях са познатата игра Купон+ с три равнища и опцията да завоюват артикули за 1 стотинка, загадка кутия със скрити изненади в седмицата на Великден, както и доста нови и разнородни сътрудници на приложението.

Познатата на мнозина игра Купон+ идва с нови оферти. Всеки, който пазари с Lidl Plus през април, без значение от типа артикули, и съобщи предпочитание за присъединяване, натрупа сума в приложението за постигане на едно от трите равнища на играта. Първото е при извършване на покупки на сума от 70 лева, която отключва специфичен ваучър в приложението за пудинг Milbona или солети Snack-mix на Snack day единствено за 1 стотинка. Следващото равнище е при постигане на сума от 140 лева и опция за пазаруване на бисквити Liodoro на Sondey или солети Cheese Twists на Snack-day още веднъж за 1 стотинка. Последното равнище е при насъбрана сума от 320 лева, която дава право на 5% отстъпка при последваща покупка.

В седмицата преди Великден, в интервала от 18 до 23 април, веригата е подготвила още една изненада за потребителите на мобилното приложение. При всяко влизане в Lidl Plus на екрана излиза специфична загадка кутия, която крие в себе си ваучър с отстъпка за определени артикули в магазините на Lidl.

Lidl Plus дава опция за предложения и отстъпки и отвън магазините на веригата, измежду които зареждане с понижение в бензиностанциите OMV, понижения за билети в Софийската опера и балет, разнообразни типове застраховки от SDI, наем на електрическите скутери Hobo, рационализиране на езикови умения от школа „ Ителект “, основаване на фотокнига с Pixi, потапяне в света на литературата през Storytel и други. Отстъпките се актуализират всеки месец и могат елементарно да бъдат открити в секция „ Партньори “ на приложението.

Повече информация за настоящите предложения в приложението и магазините на Lidl можете да откриете на уеб страницата на веригата:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР