Играчите на Байерн Мюнхен бяха разкритикувани от феновете на клуба.

...
Играчите на Байерн Мюнхен бяха разкритикувани от феновете на клуба.
Коментари Харесай

Часове след загубата от Майнц 05, шампионите разпуснаха в Ибиза

Играчите на Байерн Мюнхен бяха разкритикувани от почитателите на клуба. Часове след турнирната загуба от Майнц 05 с 1:3, футболистите отпътуваха за Ибиса.

" Баварците " към този момент завоюваха купата в Бундеслигата. Медиите в Германия считат, че мислите на състезателите евентуално към този момент са били ориентирани към идните им ваканции, седмици преди края на сезона.

Наставникът на тима Юлиян Нагелсман освободи възпитаниците си от уговорките им в неделя и понеделник, а те взеха решение да отпразнуват извоюваната купа в Ибиса.

Легендата на отбора Лотар Матеус счита, че държанието на играчите е " недопустимо ". Бившият треньор на клуба Феликс Магат се причисли към мнението му и съобщи, че в никакъв случай не би разрешил сходно нещо преди края на сезона.

Спортният шеф на клуба Хасан Салихамидзич отбрани постъпката на играчите, като дефинира пътуването като " тийм билдинг ", който да помогне на играчите да се върнат на победния път, след загубата от Майнц 05.

Защитникът на първенците Йосуа Кимих призна, че след спечелването на купата част от играчите са позволили спад в представянето си.

Bayern Munich stars are blasted for flying to Ibiza just hours after dismal loss to Mainz
— MailOnline Sport (@MailSport)

Байерн Мюнхен завоюва оценката в немския хайлайф три кръга преди края на шампионата. Следващата среща на тима е в неделя (8-и май) от 18:30 часа. " Баварците " посрещат Щутгарт на стадион " Алианц сцена ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР