Идеята на диетата с извара се състои в това, че

...
Идеята на диетата с извара се състои в това, че
Коментари Харесай

Диета с извара

Идеята на диетата с извара се състои в това, че изварата е нискокалорична, по тази причина пък богата на скъпите за човешкия организъм белтъчини. Изварата доставя с потребни субстанции тялото.

Тя дава чувство за задоволеност, което изключва желанието за консумация на други артикули по време на диетата. Изварата зарежда организма с сила.

Първият вид на диетата с извара се базира върху дейната консумация на извара. Тя би трябвало да е прясна, по опция с ниска степен на масленост.

В продължение на един ден се яде единствено извара, която при потребност може да се подслади с малко мед или да се прибавят нарязани сушени смокини, кайсии или стафиди.

 Диета с извара

През деня се употребява към един кг извара, който е разпределен на порции от по двеста грам. Те се употребяват на всеки три часа в границите на деня.

Вторият вид на диетата с извара изисква потреблението на четиристотин грама извара за деня, разграничени на четири порции. В тях се прибавят овесени ядки, запарени с вряла вода, а също по този начин мед, плодове и ядки.

Не забравяйте да добавяте извара към салатите си, когато не спазвате диета – това се отразява доста добре на храносмилането и се отразява и върху хубостта на кожата ви.

Третият вид на диетата с извара изисква потреблението на три порции от по 100 и двадесет грама извара, в която сте добавили плодове по желание в безкрайно количество.

Диетата с извара е целесъобразно да се съблюдава не повече от три дни и не повече от два пъти в годината. Тя е неразрешена за младежи, бременни и кърмачки.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР