И вътрешно- и външнополитическите драми изместиха пандемията на заден план.

...
И вътрешно- и външнополитическите драми изместиха пандемията на заден план.
Коментари Харесай

Д-р Николай Христов: Зеленият сертификат при нас не сработи

„ И вътрешно- и външнополитическите драми изместиха пандемията на назад във времето. Не мислят към този момент хората, в това число сътрудниците я оставиха на назад във времето. За имунизационната акция към този момент може да се приказва в минало време – тя е на практика спряла. Забравихме за Covid, а той си е тук, не си е тръгвал. “ Това сподели в изявление за БНР общопрактикуващият доктор от Варна доктор Николай Христов. 

Според доктор Христов отшумяване на пандемията няма, има понижение на случаите , само че те остават на устойчиво равнище, за което приказва и запазващият се дял на позитивните проби – сред 10 и 15%.

Масово се крият. Това изкривява доста неприятно статистиката , в това число за смъртността. При 36 хиляди публично починали от Covid, смятайте ги по две, най-малко “, означи общопрактикуващият доктор.

Зеленият документ при нас не сработи, изрично . Имаше резултат първите две седмици и до такава степен “, разяснява доктор Николай Христов в предаването „ Преди всички “.

„ Ще си живеем с вируса на Covid, понякога в лимитирани региони ще прави бели - гърмежи, епидемиологични, и по този начин до идващия. Вирусът си остава при нас, няма да изчезне “, разясни медикът.

Той уточни, че искащи за имунизация към този момент съвсем няма.

„ В съпоставяне с предходни интервали сега е просто нула . “

Д-р Христов счита, че в Украйна има огромен проблем и с обичайните ваксини – за морбили, полиомиелит, дифтерия и има пробиви. Той предизвести, че „ огромните бели от украинските бежанци във връзка с вирусните болести ще дойдат оттова, не толкоз от Covid “.
Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР