И в 4-тe филиала на Лейзър Мед в България и

...
И в 4-тe филиала на Лейзър Мед в България и
Коментари Харесай

При аденом на простатата Тулиум лазер 200 вата е доказано доброто решение

И в 4-тe филиала на Лейзър Мед в България и Сърбия
Много мъже късно схващат, че ежедневните им проблеми с уринирането се дължат на увеличена простатна жлеза. Състоянието е типично за напредналата възраст и основава мощен дискомфорт, който множеството мъже търпят покорно. А консултация с уролог един път годишно може да поправя обстановката.

Чести позиви за уриниране, неочаквана потребност, слаба бликам, болежка или парене по време на уриниране изтезават голяма група от мъжете над 50. Колкото по-голям е размерът на простатата, толкоз и рискът от затруднения се усилва. Проблемите с уринирането не могат да бъдат решени без профилирано лекуване. Няколко са разновидностите за лекуване и се дефинират от стадия на развиване на болестта:
медикаментозна терапияпроцедури с ниско интензивна лазерна терапияТУРП – трансуертрална резекция на простататакласическа отворета интервенция – оптимално щадящ и ефикасен способ към сегашния миг.
Днес в здравната процедура съществуват - всяка със своите специфики. Именно поради това, преди избор на лекуване, пациентите би трябвало да бъдат добре осведомени. Тулиум лазер 200 вата е еволюция в лазерната простатна хирургия - оптимално модернизиран, има недостижима мощ и водеща точност при навлизане в тъканта на простатата, което го утвърди като водач измежду съществуващите лазерни системи. В годишните си авторитетни и експертни разбори Европейската урологична асоциация безапелационно го предлага поради опциите му да прави еднообразно добре всички познати техники в лазерната хирургия на простатата, както и да се ползва при разнообразни размери на жлезата, в това число и изключително огромни. Тулиум лазер има дължина на вълната, която разрешава идеално унищожаване на аденома на простатата. Прцедурата протича при липса на кървене и води до мигновено облекчение на недоволствата, свързани с уринирането. След интервенцията силата на урината е мощна и непрекъсваща, а пациентите, живели с катетър, се разделят с него за непрекъснато.

Предимствата на Тулиум-лазерна процедура са безапелационни:
Бърза, безвредна и нетравматична.Еднодневен болничен престой.Скоростно превъзмогване на неприятните недоволства.Кратък оздравителен интервал.Незабавно завръщане към естествения всекидневен темп.
В се организира ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА с включени: консултация с уролог, премерване на размера, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

тел. 02 4 760 760      

моб. 089 952 11 01  

    

                
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР