И сътвори Абсолютният Бог в началото идеална Вселена и първобитни

...
И сътвори Абсолютният Бог в началото идеална Вселена и първобитни
Коментари Харесай

Хората са клонинги на Бог, само че с орязани възможности?

 И сътвори Абсолютният Бог първоначално идеална Вселена и първобитни духове, чийто нехаен живот беше цялостно наслаждение. Първобитните духове получавали своето развиване вследствие на креативната активност на Абсолютния Бог без никакво присъединяване на самите духове. И всички духове се разделиха на „ признателни “ и „ неблагодарни “.

В някакъв етап на развиване на неблагодарните духове им омръзнал безгрижният живот, състоящ се от непрекъснати удоволствия. Тогава те възроптали против Бога и споделили: „ О, Боже! Защо ни наказваш по този начин? “

И Бог чу тези гласове и сътвори за тях физическа Вселена, където няма развиване без труд, наслаждение без премеждия, където всички хора са подвластни един от различен и така нататък И сподели Бог на неблагодарната човешка душа по този начин:

– Заради това, че послуша ти „ змийския съвет “ и възропта против Господ Бог, който те сътвори, сътворявам за теб физическа Вселена и тленна Земя. И ще направя тялото ти от земния прахуляк, който ти ще върнеш назад в земята. И ще станеш човек, веществен по форма и съвършен по наличие, нетрайна във физическа форма и безконечна в нефизическо наличие. И ще потопя тялото ти в тежкото задължение на физическия живот. И ще „ пълзиш ” ти по Земята измежду мерзки гадове, до момента в който не си създадеш стоманени криле за себе си. И ще работиш интензивно през целия си физически живот, с цел да бъдеш утолен.

Животът ти ще бъде претъпкан с физическия премеждия, тъй като единствено на фона на физическото страдалчество можеш да оцениш духовните удоволствия, които Аз ти даряван. Винаги ще бъдеш подвластен освен от всеки различен човек, само че и от всяко друго създание, тъй като единствено на фона на тежката взаимозависимост ще можеш да оцениш независимостта, която подарих на твоята душа.

И сътвори Бог индивида уязвим в телесна форма и невредим по духовно наличие, тъй че всеки човек в реалност да може да покаже своето състрадание или ненавист, без щета за праведната душа.

Нетрайната биологична форма на индивида е основана за ускорено развиване на неговата идеална душа. Крайната цел на основаването на индивида е: съвършенството на неговата душа и построяването на напълно човешко общество на Земята. Освен това на индивида (в нарицателния смисъл на на тази дума) е дадена от Бог независимост на избора: или да извърши този дълг към Бога, или да загине.

Защо се заблуждавате, че Бог ще извърши това, за което го молите?

 

10 безумни неистини, в които са ви убедили да вярвате…. Днес е специфичен ден. Днес е време да научите нещо ново, забравяйки за десетте типа неистини, които до момента сте смятали…

Цялата публикация

Парапсихологът Сергей Лазарев: Борбата против личната орис е битка с Бога!

 

Когато човек лъже другите – това е спектакъл. Когато лъже себе си, това е болест. В всекидневието ние постоянно си разрешаваме да приказваме зле за хората, за себе си, за…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР