И победителите са...! Брад Пит и Анджелина Джоли спечелиха още

...
И победителите са...! Брад Пит и Анджелина Джоли спечелиха още
Коментари Харесай

Най-доброто розе е от винарната на Анджелина и Брад

И спечелилите са...! Брад Пит и Анджелина Джоли завоюваха още едно авторитетно отличие, до момента в който се състезаваха в малко предстоящо за тяхното медийно амплоа състезание. Звездната холивудска двойка може да се гордее, че има в богата си персонална сбирка награди като " Оскар ", " Златен глобус " и признанието на Гилдията на киноактьорите в Съединени американски щати. Те очевидно са се оказали обаче незадоволителни за амбициозното дуо, тъй като Брад и Анджелина може към този момент да парадират със завоюването на отличие в света на виното, което е в действителност нелека задача.

Розе с дълго цяло название " Шато Миравал Джоли-Пит Розе Пинк Флойд Кот дьо Прованс 2012 ", основано по концепция на най-одумваната световна двойка, бе класирано на 84-то място в международната ранглиста на сп. " Wine Spectator's ". Изданието е изготвило лист с най-хубавите виновност за 2013-та година, а стремглавото нанагорнище на марковото пиво на " Бранджелина " в топ 100 го прави виното придвижило се с най-вече позиции нагоре спрямо останалите " кандидати " в настоящата класификация. Още през март когато " Шато Миравал " бе излязло на пазара за първи път, всички 6 000 бутилки бяха продадени в рамките единствено на пет часа.

Въпреки че Джоли, която е на 38 години и нейният избраник Пит, който е на 50 години, може би са се опрели и на несъмнената си известност, с цел да засилят доста продажбите на своя артикул, специалистите по вино наподобява са единомислещи и изцяло съгласни, че в името на зашеметяващата холивудска двойка справедливо може да бъде вдигнат приветствен тост за положителния й усет.

Главният редактор и специалист-дегустатор на списанието " Wine Spectator's " - Ким Маркъс, разказа въпросното розе като " изтънчено и елегантно, предлагащо чисти и съсредоточени аромати на сушени червени плодове, мандарина и любеница. Финалът във вкусването му сервира на сетивата кремъчни и подправъчни нотки със подмятане за сметана. "

През 2012 година Джоли и Пит сплотяват напъните си с представители от семейство Перин, което от пет генерации се занимава с винопроизводство. Те живеят в региона Прованс, Югоизточна Франция. За да разработят свое лично розе под марката Джоли - Пит, звездният екип се е осланял на забележителния опит на френските си сътрудници.

 Вино Розе

Виното е основано в шато " Миравал ". Там Анджелина Джоли и Брад Пит имат впечатляващ парцел, на чиято територия се простира къща с 35 спални пространства. В имението има лозя, отглеждана на 1200 акра земя.

Най-красивата двойка в Холивуд купува това превъзходно място през 2012 година за сумата от 60 милиона щатски $. Пит и Джоли обичат постоянно да прекарват свободното си време и своята лятна отмора в прелестното кътче от 2008 година насам с шестте си деца, а артистът, превъплътил се в облика на боксьора Мики О'Нийл в " Гепи ", предложи на своята обичана дълготрайната им връзка да прерасне в брак тъкмо в това имение при започване на 2012 година.

Генералният управител, който се занимава с ръководството на производството на марката " Перин " - Марк Перин, е работил в тясно съдействие с Анджелина Джоли и Брад Пит, с цел да произведат в действителност характерно и забавно на усет вино дружно. Експертът разкри какво е да опознаеш от близко, въпреки и заради професионален ангажимент, звездното семейство.

През месец февруари предходната година в изявление за списание " Ънфилтърид Мегъзийн " той сподели: " Те бяха надълбоко обвързани с цялото произвеждане на розето. Брад се интересува доста от вино. Той познава виното си доста добре... това е фантастично. "

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР