И по-рано имаше съобщения, че в най-близко бъдеще притежателите на

...
И по-рано имаше съобщения, че в най-близко бъдеще притежателите на
Коментари Харесай

До края на годината ще могат да бъдат стартирани Windows програми на Android смартфони

И по-рано имаше известия, че в най-близко бъдеще притежателите на разнородни мобилни устройства, работещи под ръководството на операционната система Гугъл Android ще могат да започват Windows стратегии, с помощта на новата версия Wine за Android.
Wine е план с отворен код и е доста добре прочут на потребителите на операционните системи Linux и Mac. Сега настъпи времето на Wine за Android.

Тази опция се появи с излизането на версията WINE 3.0 , финалният вид на която бе разгласен за края на тази, 2017 година.

Друга доста добра вест, е че в новата версия WINE 3.0 се обновява поддръжката на още една редакция на операционната система Windows – с изключение на Windows XP, към този момент пълноценно се поддържа Windows 7. И още, добавена е поддръжката на Direct3D 11.



С излизането на финалната версия се чакат усъвършенствания по отношение на поддръжката на OpenGL. Бъдещите проекти за развиването на план WINE са впечатляващи – поддръжката на Direct3D 12, графиката Vulcan и драйвери за графичния сървър Wayland.

Очевидно е, че настъпи времето, когато потребителите с операционната система Android, могат да започват благодарение на WINE редица приложения и даже игри, основани за операционната система Windows.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР