И двамата са политически животни, каза проф. Йонко МермерскиДоналд Тръмп

...
И двамата са политически животни, каза проф. Йонко МермерскиДоналд Тръмп
Коментари Харесай

По какво си приличат Борисов и Тръмп?

И двамата са политически животни, сподели проф. Йонко Мермерски
Доналд Тръмп и Бойко Борисов си наподобяват. Това разяснява проф. Йонко Мермерски, който от 30 години живее в Съединени американски щати, има над 30 труда по химия и естествена медицина и стана известен у нас, откакто превеждаше на Борисов и Тръмп в Белия дом. Има паралел сред тях, и двамата съгласно мен са „ политически животни “, не ги наскърбявам, „ политически същества “, натурални, сподели проф. Мермерски в предаването „ Беновска пита ” на Канал 3.

Според него и двамата имат персонален ангажимент в политиката,  знаят по какъв начин да чупят леда и имат моменталната жива връзка. В  ЕС се провалят, тъй като се пробват всичко да бъде по някакви „ дървени “ правила или „ студени “ правила. Ако караш единствено по някакви съответни правила без да има толеранс, няма по какъв начин да се реализира съглашение и компромис!, разяснява още Мермерски. Той чака Тръмп да завоюва, тъй като той дава отпор на либерализма, който към този момент стартира да минава границите.

Йонко Мермерски разяснява митингите у нас. Не виждам някаква проведена, хомогенна маса от хора, които стачкуват за нещо, сподели той и добави, че също като в Съединени американски щати измежду стачкуващите са инфилтрирани провокатори. И за жалост в този случай посланието на искащите позитивна смяна и позитивни промени в обществото биват заглушени, сподели професорът. Не виждам единна съпротива, заключи той.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР