И до ден днешен се водят безкрайни спорове за това

...
И до ден днешен се водят безкрайни спорове за това
Коментари Харесай

Жените с малки гърди ликуват заради тази новина СНИМКИ 18+

И до ден сегашен се водят безкрайни разногласия за това дали размерът има значение (размерът във всяко отношение). Повечето дами щом чуят това си показват какви ли са анатомичните дадености на даден мъж. Представителите на мощния пол пък постоянно обвързват размера с размера на гръдната обиколка на една дама.

Светът се побърка: Ето какво ще гледаме по плажовете през лятото СНИМКИ

Преди време от jenata.blitz.bg разгласиха шокиращи фотоси на гърдите на куп холивудски звезди, които изумиха всички… с дребната си или напряко плоска гръдна обиколка . Много дами имат комплекси поради дребните си гърди и залагат на сутиени с много подплънки.



Но лятото е тук, басейните, морето, плажовете и разголените бански костюми демонстрират каква истината в пазвата на всяка жена. От jenata.blitz.bg към този момент споделиха кой бански ще е шлагер през 2020 година .

Сега обаче от jenata.blitz.bg попаднаха на страхотна вест – оказа се, че има бански костюм (по-специално горната част на плажния тоалет), който прави по този начин, че даже дамите с дребни гърди могат да създадат по този начин, че да наподобява, че имат обилен бюст.

Но повече за този бански и негови фотоси ще видите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР