И днес продължава издирването на двамата рибари, изчезнали в Мандренското

...
И днес продължава издирването на двамата рибари, изчезнали в Мандренското
Коментари Харесай

Няма следа от двамата издирвани рибари. Мистерията се заплита

И през днешния ден продължава издирването на двамата риболовци, изчезнали в Мандренското езеро край Бургас. Вече два дни Ивелин Тодоров и Петър Петров са в неопределеност.

Вчера беше открита надуваемата лодка на мъжете, с която са влезнали в езерото късно вечерта в неделя. Плавателният съд е бил без забележими провали и с гребла.
-->
Намерен е на към километър и половина от хипотетичното място, откъдето риболовците са влезнали във водата.

По думите на техните близки те са влезнали в езерото без мобилни телефони и нужната екипировка, поради влошената метеорологична конюнктура.

Роднините не губят вяра. " Не е облечен уместно, единствено с анорак. Просто се апелирам единствено да си дойдат ", съобщи брачната половинка на един от тях Йорданка Динева.

" Ще се стараем да обхванем местата, където вероятно може да открием нещо ", сподели шефът на ОДМВР-Бургас Калоян Калоянов.

" Това дали са бракониери или не, аз няма по какъв начин да го кажа, на първо място са хора и ние сме длъжни да оказваме помощ на тях и на фамилиите им ", добави шефът на Изпълнителната организация по лов на риба и аквакултури доцент Ваня Стаматова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР