И богатството, и бедността излъчват своя особена енергия Разбира се, различни,

...
И богатството, и бедността излъчват своя особена енергия
Разбира се, различни,
Коментари Харесай

Какво излъчвате: Енергия на богатството или енергия на бедността

И благосъстоянието, и бедността излъчват своя особена сила

Разбира се, разнообразни, противоположни по природа. Възможно ли е, в случай че сме небогати, да стартираме да излъчваме силата на благосъстоянието?

Това не ни учат в учебни заведения, институти, не учат в предприятията. Разбира се, в края на краищата страната не се нуждае от богати и самостоятелни хора, тя се нуждае от плебеи на системата, които, с цел да купят най-необходимите неща, ще би трябвало да работят неуморно, с висока продуктивност.

Резултатите от разнообразни проучвания от дълго време потвърдиха, че в случай че един безпаричен човек, даже и в потребност от пари, стартира да се държи по този начин, като че ли е богат, тогава силата му ще излъчва трептения, които притеглят пари. Но по какъв начин да разберете по какъв начин да се държите, в случай че в никакъв случай не сте били богати? Какво би трябвало да извършите, защо би трябвало да мислите? Как да се отнасяте към парите? За да отговорим на тези въпроси, дано разгледаме критериите, които характеризират силата на благосъстоянието и бедността.

Енергията на бедността:

1. Мръсотия и хаос.

Имайте поради, че бедността е постоянно там, където е мръсно. Къщата не е подредена, нещата са разпръснати, прозорците не са измити. Парите обичат чистотата и в случай че я няма, значи няма пари;

2. Стари отпадъци.

Натрупването на ненужни движимости, които с години не се употребяват, основава енергиен блокаж, нарушавайки циркулацията на парите. Ако не освободите място от остарялото, тогава от кое място ще пристигна новото? Има хора, които непрекъснато се нуждаят от пари, които са безусловно съгласни с това. Но в това време половината къща е заета от неща, които не са употребявали от двадесет години. Защо има подобен абсурд?

Те просто не го мислят за отпадък! „ Ами в случай че въпреки всичко ми потрябва! ”, възкликват те, ужасени от самата мисъл, че би трябвало да бъде изхвърлен. Това са остарели мебели от прабаба и книги, които никой не е чел и е малко евентуално да прочете, и облекла от предишния век „ за бъдещото потомство “;

3. Нездравословна спестовност.

Какво значи? Това е, когато всяка спомагателна стотинка се отделя „ за черни дни “. Като се скъсат чорапогащниците, те се зашиват. Под панталона, споделят, не се вижда! Когато бельото е прано дотам, че към този момент е непоносимо да го носиш. Но всичко е износено. Защото парите, които са в жилището, не могат да се харчат за такива нелепости. Това е за черни дни. Ами в случай че внезапно се разболее. Никога не се знае! Такова самопрограмиране освен популяризира силата на бедността, само че и носи неприятности!

4. Забрана за фантазии.

Това е, когато видите красива рокля на витрината и вместо да си я визиите върху себе си, незабавно казвате: „ Не можем да си я позволим “. Това е, когато брачният партньор ви мечтателно приказва за пътешестване до морето, а вие укорително му казвате: „ Е, какво море, детето би трябвало да се облече! ”

Така вие програмирате бъдещето си за беднотия! В последна сметка, в случай че в този момент имате проблеми с парите, това въобще не значи, че след шест месеца няма да можете да отидете на море или да си купите рокля. Вселената е цялостна с обилие и може да ви даде всяка опция във всеки един миг. Но ви не и позволявате да го направи. Вие По-добре знаете, че нямате пари и в никакъв случай няма да имате!

Енергия на благосъстоянието:

1. Чистота в къщата.

Чист кулоар, тъй като парите влизат в къщата през входната врата. Чисти стаи, защото парите се съхраняват там. Почистете прозорците, защото това е портата към бъдещето на метафизично равнище. Чисти баня и тоалетна, тъй като съгласно Фън Шуй парите минават през тях.

2. Полезни и нужни неща.

Тези, които употребявате най-малко един път годишно. Ако в къщата има книги, които четете по-рядко и не можете да изхвърлите, тогава един път годишно би трябвало да ги сортирате, деликатно да избършете праха от всяка книга. Тогава няма да има дефицит на сила на това място.

3. Правилни мисли.

Можете да си го позволите. И красива рокля, и отмора на море, и нова кола. Представете си, че към този момент имате всичко. Визуализирайте се в нова рокля, карайки нова кола, с която отивате на море. И несъмнено ще се появи в живота ви. Основното нещо е да вярвате в това и да дадете на Вселената опция да осъществя фантазиите ви.

4. Благотворителност.

Енергията на благосъстоянието безусловно поражда там, където има равностоен продан: давам – получаваме. Ако печелите пари и единствено ги натрупвате или ги харчите за лични потребности, няма да има баланс.

Чували ли сте за тази идея – да дадете десятък? Преди са дарявали на църквата, само че в този момент можете просто да помогнете на нуждаещите се. Изпълнението на тези рекомендации ще притегли силата на благосъстоянието в живота ви, главното е парите да не станат Всичко за вас. Пазете същинските полезности в душата си и не забравяйте, че материалните богатства съществуват за човек, а не човек за материалните богатства.

econet

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР