Hyundai Motor показва първите снимки на новото, четвърто поколение Santa

...
Hyundai Motor показва първите снимки на новото, четвърто поколение Santa
Коментари Харесай

Новият Hyundai Santa Fe е взаимствал от малкия Kona

Hyundai Motor демонстрира първите фотоси на новото, четвърто потомство Santa Fe преди международната премиера по-късно този месец.

Santa Fe съчетава съвременна и елегантна осанка, подсилена от впечатляващите двойни светлини и каскадната радиаторна решетка, присъщ детайл за дизайнерската еднаквост на Hyundai. Размерите на новото потомство Santa Fе отразяват внушителния му темперамент. С дължина от 4770 мм и ширина от 1890 мм, както и с помощта на увеличеното междуосие, моделът предлага нараснал комфорт на пасажерите.

Интериорът на Santa Fe комбинира премиум качество с пространно систематизиране на вътрешното пространство и усъвършенствана видимост. С обособените детайли на технологията SmartSense, Santa Fe ще предложи свръхмодерни технологии на налична цена. За първи път в модел на Hyundai се слага помощник за попречване на злополука с напречен трафик при придвижване на заден ход.

Задвижването на модела ще се обезпечава от 2,0- и 2,2-литрови турбо дизели, както и 2,0-литров турбо бензинов мотор. Без значение на мотора, моделът ще е оборудван с 8-степенна автоматизирана трансмисия, която ще придвижва мощността към двете оси.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР