Хю Джакман се развежда със съпругата си Дебора-Лий Фърнес след

...
Хю Джакман се развежда със съпругата си Дебора-Лий Фърнес след
Коментари Харесай

Хю Джакман и съпругата му се развеждат

Хю Джакман се развежда със брачната половинка си Дебора-Лий Фърнес след 27 години брак. Двойката пусна взаимно изказване, което беше извънредно оповестено от People.

" Имахме шанса да прекараме съвсем три десетилетия дружно като брачен партньор и брачна половинка в прелестен, изпълнен с обич брак. Нашият път се трансформира и ние взехме решение да се разделим, с цел да продължим личното си развиване ", се споделя в изказването.

Двойката остава в положителни връзки след развода и означи, че фамилията „ е било и постоянно ще бъде главен приоритет “.

„ Ние влизаме в тази последваща глава с признателност, обич и добрина. Оценяваме високо вашето схващане и ви молим да почитате нашата дискретност, до момента в който фамилията ни минава през този преход в живота на всичките ни “, пишат те, добавяйки, че това е „ единственото изказване “, което ще създадат. Причините за развода не се прецизират.

67-годишната Дебора-Лий е с 13 години по-възрастна от 54-годишния Хю Джакман, което постоянно предизвикваше рецензии в обществото.

Хю Джакман и Дебора-Лий се срещнаха на снимачната площадка на австралийския сериал Corelli и през 1996 година се ожениха. След дълги години брак те бяха считани за едно от най-ярките и постоянни фамилии в Холивуд. Двойката има две осиновени деца: 23-годишният Оскар и 18-годишната Ава.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР