Хулио Иглесиас - 3000 жени Испанският певец Хулио Иглесиас никога

...
Хулио Иглесиас - 3000 жени Испанският певец Хулио Иглесиас никога
Коментари Харесай

Ето кои са най-големите любовници на всички времена

Хулио Иглесиас - 3000 дами
Испанският артист Хулио Иглесиас в никакъв случай не е успявал да устои на красиви дами. Той намерено споделя, че е имал връзка с 3000 дами. Има обаче други популярни мъже, които влизат във впечатляваща конкуренция с испанския мачо, написа БЛИЦ.

На 23 септември сърцатият испански артист навърши 78 години. Той е татко не на 8, както си мислеха всички, а на 9 деца. Упоритият Хавиер Санчес, който се родил след краткотрайна спекулация на музиканта, посредством съда потвърди връзката си с Хулио Иглесиас.
Кой знае, може би други деца на любящия артист се разхождат някъде по света, тъй като, както самият той признава, в живота му е имало доста дами.
Уорън Бийти - 12 775 дами
Холивудският съблазнител Уорън Бийти, който навърши 84 тази пролет, един път сподели, че „ употребявайки елементарна аритметика “, пресметнал, че е спал с 12 775 дами. Поради пристрастеността си към женския пол, Уорън даже се раздели с годеницата си Джоан Колинс: тя го напусна поради изневярата му.

Но Бийти признава, че спрял с безразборните си връзки, когато се среща с актрисата Анет Бенинг. Те са дружно от 29 години и отглеждат четири деца.
Ръсел Бранд - повече от 1000 дами
Ръсел Бранд беше в клиника през 2005 година, с цел да се лекува от пристрастяването си към секса. Актьорът сподели, че е спал с повече от 1000 дами, от време на време с девет за една нощ. Кейти Пери не съумя да го обуздае и се разведе с него след две години брак, само че наподобява чак в този момент Бранд се е укротил. Поне по този начин твърди 46-годишният комедиант, той споделя, че е станал нов мъж дружно с втората си брачна половинка, Лора Галахър.
Тони Къртис - 1000 дами
Тони Къртис, който е бил женен шест пъти и е спал с съвсем всички свои колежки, в това число Мерилин Монро, един път нахално сподели, че е полово подвластен: „ Тичах с буца в гащите след всички девойки “. Две години преди гибелта си през 2010 година артистът приказва по-предпазливо: „ Имам афинитет към дамите. Винаги беше обич - влюбвах се всеки ден. "
Бил Уайман - повече от 1000 дами
Бившият басист на „ Ролинг Стоунс “ нахално разкри, че е спал с повече от хиляда дами, 300 от тях през двете години, когато кариерата му е на върха. Бил вземал девойки по улиците, до момента в който те лагерували пред хотелите, където той бил отседнал. И това макар обстоятелството, че тогава той бил женен! „ Беше ми мъчно да се върна вкъщи при жена си, която явно знаеше какво се случва “, споделя музикантът.
Фидел Кастро - 35 000 дами
Тук идва спечелилият! Покойният кубински деспот правел секс най-малко два пъти всеки ден. Един от околните сътрудници на Фидел сподели пред " New York Times " през 2008 г.: „ Той спеше с най-малко две разнообразни дами дневно в продължение на повече от четиридесет години поред. С едната - на обяд, с другата - на вечеря, а от време на време поръчваше жена за закуска ", споделя близкият помощник. Казват, че стражите на Фидел са ходели ​​на плажа и там са избирали претенденти за своя началник. Официално на Кастро имаше 11 деца. Неофициално може да има хиляди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР