Huawei разшири достъпността на серията Pura 70 за международната аудитория

...
Huawei разшири достъпността на серията Pura 70 за международната аудитория
Коментари Харесай

Разглобяването на Huawei Pura 70 Pro разкри малки разлики с модела Ultra

Huawei разшири достъпността на серията Pura 70 за интернационалната публика и евентуалните купувачи са нетърпеливи да схванат дали прибиращият се в модела Ultra обектив е единствената му отличителна линия.

Популярният YouTube канал WekiHome неотдавна разглоби и направи обзор на моделите Pura 70 Pro и Pura 70 Ultra. Това разкри, че до момента в който телефоните споделят сходна вътрешна архитектура, те имат някои минимални разлики.

Една от значимите промени, които Huawei е направил в модела Pro, е смяната в местоположението на главната камера и телефото-обектива. Това беше необходимо, тъй като датчикът не се нуждае от толкоз доста светлина.

NFC, намотката за безжично зареждане и термопластината са съвсем идентични и в двата модела. Въпреки че функционалността остава същата, кабелът на светкавицата е изместен сред главния и телефото-обектива.

Що се отнася до датчиците, Pura 70 Pro може да се похвали с 1/1,3-инчов 50-мегапикселов датчик OmniVision 50H. Оборудван е с прибиращ се шест панелен обектив с диафрагма от f/1.4 до f/4.0. Споменава се, че физически има девет разнообразни степени на диафрагмата.

Платката на Pura 70 Pro е с двуслойна структура и е съвсем идентична с модела Ultra. Huawei е избрал елементарна медна сплав за VC вместо композитните материали, употребявани в Ultra, което направи камерата два пъти по-тежка.

Въпреки това, Pura 70 Pro има стъклен панел на гърба си вместо изкуствена кожа, което разрешава леко понижаване на общото тегло.

Pura 70 Pro е наличен на цена от 1199 евро в Европа за версията 12GB + 512GB. Купувачите могат да избират сред бял и черен вид, защото лилавият няма да се предлага в Европа.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР