Huawei представи глобална версия на смарт часовника Watch GT Cyber

...
Huawei представи глобална версия на смарт часовника Watch GT Cyber
Коментари Харесай

Huawei представи умния часовник Watch GT Cyber със сменяеми каишки и спинери

Huawei показа световна версия на смарт часовника Watch GT Cyber на MWC 2023 - китайската версия дебютира през ноември предходната година. Устройството се отличава с съвременен дизайн, необятен набор от функционалности и опция за промяна освен на каишката, само че и на корпуса.

Китайският производител разказва дизайна като " часовник с бързо сменящ се корпус " - притежателят може бързо да приспособява външния тип на устройството към всеки жанр с помощта на механизма " push-pull clasp ". Той разрешава бързо да се сменят освен корпусът и каишката на смартчасовника, само че и страничното колело.
-->
Huawei Watch GT Cyber се предлага в три сбирки: Urban Edition, Sport Edition и Elegant Edition - налични са шест цвята на корпуса, а каишките са направени от водоустойчива " висококачествена гума ". Когато сменяте корпуса, на екрана на устройството се демонстрира съответната анимация.

Huawei Watch GT Cyber общоприетоо предлага необятен набор от настройки и приложения - модерният смарт часовник работи с HarmonyOS. Това значи, че е елементарно да се сменят циферблатите, а приложението на производителя предлага бърз достъп до магазин за спомагателни тематики.

Устройството разполага с 1,32-инчов AMOLED екран с разграничителна дарба 466×466 пиксела и 292mAh батерия, която устоя 7 дни естествена приложимост. Налице са Bluetooth 5.2 и GPS модули. Huawei Watch GT Cyber е оборудван с TruSleep 3.0 за наблюдаване на съня, виталните индикатори, сърдечния темп и разнообразни спортни режими.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР