Huawei обяви официалния старт на годишните награди HUAWEI XMAGE Awards

...
Huawei обяви официалния старт на годишните награди HUAWEI XMAGE Awards
Коментари Харесай

HUAWEI стартира глобалния конкурс за мобилна фотография XMAGE Awards 2023

Huawei разгласи формалния старт на годишните награди HUAWEI XMAGE Awards 2023. Тазгодишният конкурс чества вдъхновението и творчеството, уловени посредством невероятни фотоси и видеоклипове с устройства на Huawei от целия свят.

 

От първото му издание през 2017г. Досега в него са взели участие консуматори от над 170 страни и райони, изпращайки близо 4 милиона свои произведения. Така HUAWEI XMAGE Awards се трансформира в независимо културно  събитие, съдържащо част от човешката история през гледната точка на хората по целия свят.

Заснеми и въодушеви: Нова посока за XMAGE Awards

Тазгодишните награди XMAGE Awards канят фотографи от целия свят – фенове и експерти – да потърсят ентусиазъм в своята снимка. Тазгодишната тематика „ Вдъхнови света “ дава късмет на потребителите на смарт телефони Huawei да творят в личния си фотографски жанр, да уловят и споделят своите моменти на ентусиазъм.

Подобно на своя адаш, XMAGE Awards още веднъж се концентрира върху вдъхновението и нововъведенията в изкуството на фотографията. Името на състезанието е въодушевено от Huawei Imaging Research & Development arm XMAGE - звено, отговарящо за непрекъснатото развиване и нововъведения и ангажираността на Huawei в региона на мобилните изображения, които дават неизмеримо мобилно фотографско преживяване за потребителите по целия свят.

Стартирала през 2022г., марката XMAGE се концентрира върху оптичната система, механичната конструкция, технологията и обработката на изображения във фотографията. И четирите стълба на XMAGE в този момент образуват правилата на новата и идна технология за камери за смарт телефони на Huawei, като най-новата камера с ултраширока бленда на HUAWEI Mate 50 Pro и телефото камерата с ултра осветеност на HUAWEI P60 Pro.

Нова Night Walk категория за снимане на чудеса в тъмното

Тази година състезанието натъртва върху вдъхновяващата креативност със следните категории: Night Walk, Portrait, Art & Fashion, Outdoor, Hello Life, Storyboard, Action и Storytelling. От тях Night Walk е най-новата категория, която предизвиква потребителите да снимат скритите чудеса на нощния живот, употребявайки гамата от водещи в промишлеността функционалности на камерите на Huawei.

 

Атрактивни награди, ново жури и спомагателна информация за състезанието

Тази година отличилите се кандидатури ще бъдат разграничени по следния метод: 3 носители на Голямата премия, 24 спечелили в категория, 27 подгласници и 5 почетни награди ще бъдат раздадени по време на надпреварата. Победителите могат да получат до 10 000 щатски $ парична премия.[1]

 

[1]Гореспоменатите средства за основаване са суми преди налози. Организаторът има право да трансформира физическите награди преди оповестяването на резултатите. Организаторът има право да трансформира броя на печелившите.

 

За присъединяване в надпреварата е поканен и нов съдийски състав. Това включва петима известни професионални съдии с разнородни професионални гледни точки и опит: Чен Сяобо, вицепрезидент на Китайската асоциация на фотографите; китайският фешън фотограф Пей Тонгтонг; португалски пейзажен фотограф Хосе Рамос; Австралийският портретен фотограф Джесика Хромас; и Ли Чангжу, вицепрезидент на маркетинговия отдел за потребителски тактики в HUAWEI Consumer Business Group.

Подаването на поръчки за присъединяване в XMAGE Awards ще завърши в 23:59 (GMT+8) на 15 август 2023 година Очакваме с неспокойствие вашето произведения, с цел да забележим по какъв начин творчеството ви оживява.

Потребителите могат да посетят унифицирания световен уебсайт на XMAGE Awards 2023 за кандидатстване. Кандидатурите би трябвало да бъдат изображения или видеоклипове, снимани с мобилен телефон Huawei като няма ограничавания за времето на основаване или моделите на мобилното устройство.

 

За повече информация и правила и условия на състезанието, както и за подаване на кандидатура, апелирам посетете уеб страницата: https://gallery.consumer.huawei.com
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР