Huawei изглежда ще спази графика за пускане на новия си

...
Huawei изглежда ще спази графика за пускане на новия си
Коментари Харесай

Huawei ще обори песимистите – Mate 40 е готов за пазара


Huawei наподобява ще съблюдава графика за стартиране на новия си флагман Mate 40
(снимка: CC0 Public Domain)

Напоследък се появиха най-различни спекулации към флагманския смарт телефон Huawei Mate 40. Ако по-рано се смяташе, че моделът ще бъде показан през септември и пуснат през октомври, в този момент някои анализатори оповестяват за вероятно отсрочване на дебюта му за идната година.

В допълнение, излязоха информации, че самата Huawei е понижила поръчките за съставни елементи за Mate 40 с 30%. Но в последна сметка, наподобява, че китайската компания ще успее да пусне в период своя нов флагман.

Huawei Mate 40 Pro е сертифициран по едно и също време от няколко регулаторни органа, в това число Bluetooth SIG, а също така е видян в базата данни на тайландския регулатор NBTC и на Евразийската икономическа комисия, заяви GSM Arena.
още по тематиката
Според източниците, тези обстоятелства са основателна причина да се чака, че двата смарт телефона от новата серия – Huawei Mate 40 и Huawei Mate 40 Pro – ще излязат на пазара през октомври, най-малко в Китай.

Предварителните информации сочат, че смарт телефоните Huawei Mate 40 употребяват 5-нанометрови едночипови системи Kirin 9000 и OLED екрани, извити в профил. Очакват се също камери с усъвършенствано оптично нарастване и поддръжка на 66-ватово кабелно зареждане.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР