Горещо очакваният криминален трилър с отворен свят Grand Theft Auto

...
Горещо очакваният криминален трилър с отворен свят Grand Theft Auto
Коментари Харесай

Официално: Take-Two уточни кога ще излезе GTA 6

Горещо предстоящият престъпен трилър с отворен свят Grand Theft Auto 6 не беше разгласен от Rockstar Games през вчерашния ден, само че почитателите въпреки всичко получиха нова информация за играта.

Американският издател Take-Two Interactive – компанията майка на Rockstar Games публично посочи датата на излизане на GTA 6 в доклада си за четвъртото тримесечие на финансовата 2024 година.

Припомняме, че от момента на оповестяването ѝ GTA 6 е планувана за 2025 година. Според слуховете в началото премиерата е била планувана за пролетта, само че заради закъснение на продукцията от графика (нещо обичайно) по-реалистична цел за разработчиците се виждала есента.

В последния финансов доклад на Take-Two Interactive се загатва, че Grand Theft Auto 6 в действителност е планувано да излезе през есента на 2025 гoдина. Играта ще дебютира за конзолите PS5, Xbox Series X и S – версията за PC не е публично доказана.

„ Твърдо имаме вяра, че Rockstar Games ще даде непостижим развлекателен артикул, а упованията ни за комерсиалния капацитет на плана единствено нарастват. “

заяви основният изпълнителен шеф на Take-Two Щраус Зелник

За фискалната 2025 година Take-Two чака да генерира от 5,55 до 5,65 милиарда $ чисти доходи, а през 2026 и 2027 година – да надгради тази цифра.

Събитията в GTA 6 ще се развиват в измисления щат Леонидас, основан по сходство на Флорида. Играчите ще влязат в ролята на нарушителите Джейсън и Лусия. Разработчиците дават обещание „ най-големия и най-достоверния свят в историята “ на поредицата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР