Христо Янев дебютира със загуба начело на Миньор. Днес чуковете

...
Христо Янев дебютира със загуба начело на Миньор. Днес чуковете
Коментари Харесай

Христо Янев след дебюта в Перник: Жив и здрав съм, всичко е наред

Христо Янев дебютира със загуба отпред на Миньор. Днес чуковете паднаха с 0:1 като хазаин от Кариана, само че все пак експертът похвали футболистите си за тяхното усърдие.

“Срещнахме добър и квалифициран тим. Отбор, който има класа. Макар и от два дни да съм с този тим виждам някои позитивни неща”, стартира Янев, след което разяснява и драмите през седмицата при назначението му за треньор на отбора.

“Всичко е наред. Аз съм жив и здрав. Щастлив съм, че съм на място, където стартира моята треньорска кариера. Всичко, което се случи след моето идване, ще го запазя за нас в клуба”, посочи наставникът, след което се върна към днешния дуел.

“Първо, класата на съперника е малко по-различна от това, с което ние разполагаеме сега. Второ, увереността им е по-добра.

Но държанието на Васев и Илиян е възхитително. Младите момчета не познават моята работа и по тази причина би трябвало да се опознаем взаимно. Днес мога да похваля момчетата. Старанието им беше на равнище. Ако бяхме отбелязали в една от обстановките, мачът щеше да се развие по друг анчин. Аз съм тук да развъртвам Миньор (Перник).

Благодаря на публиката за поддръжката. Феновете на Миньор са прословути с това, какъв брой доста обичат и поддържат тима. Това ще желаеме от тях”, добави Янев. След това той разяснява и идващия мач на чуковете, който е посещение на Пирин (Благоевград).

“Странно ми е, че Пирин е в Б група и като виждам какъв им е бюджетът на кое място са. Ще се постараем да се противопоставим на най-хубавия тим като капацитет в групата”, даде обещание Янев. Втора лига 9 кръг, събота 3 октомври  Миньор (Перник) 0:1краен резулат  Кариана (Ерден)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР