Христо Стоичков беше приет в Залата на славата на световния

...
Христо Стоичков беше приет в Залата на славата на световния
Коментари Харесай

Приеха Стоичков в Залата на славата. Той не присъства заради телевизията

Христо Стоичков беше признат в Залата на славата на международния футбол в мексиканския град Пачука. Камата попадна в компанията на мениджъра на " Манчестър Сити " Хосеп Гуардиола, който е някогашен съотборник на българина в именития състав на " Барселона " от края на предишния век, и някогашните мексикански национали Алберто Гарсия Аспе и Рамон Рамирес, участници надлежно на три и две международни шампионати.

Стоичков обаче не участва персонално на церемонията, а повода е, че малкия екран, в която работи - " Унивижън ", не е дала позволение на носителя на " Златната топка " за 1992 година да пътува за церемонията. Така изясни отсъствието му изпълнителният шеф на Организационния комитет на събитието Антонио Морено.

Камата въпреки всичко благодари за оказаната чест посредством видеообращение. " Това е голяма горделивост за мен, за моите другари, за моето семейство, за треньорите ми, които имаха доверие в мен, че мога да играя футбол. Извинявам се за гола ми на Световното състезание в Америка. Поздравявам всички, които бяха признати в залата на славата. Те са едни от най-хубавите в света ", сподели той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР