Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев поздрави целия тим

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев поздрави целия тим
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Историческо постижение

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев поздрави целия отбор и щаб за второто място в шампионата. Отборът си подсигурява сребърните медали с успеха над директния съперник ЦСКА с 1:0 в София кръг преди края.

След срещата Илиан Илиев показа пред DIEMA SPORT, че е разчитал доста на водачите.

„ Поздравления на всички в клуба, почитатели, играчите изключително. Повтарям го, че те даваха във всеки мач 100% от себе си. Цялата година правихме едно отмерено показване, това второто място е историческо за нашия тим “, показа Илиев.

“След като остана с човек по-малко ЦСКА заигра по-добре, не успяхме да задържим ние топката, само че когато си напрегнат, не постоянно се получава. Надяваме се и в последния мач да се представим добре ”, сподели още наставникът.

„ Имаме опитни играчи, които имат наличие в съблекалнята, не ни би трябвало доста време, с цел да ги убедим в нашите хрумвания. Радвам се, че работим с някои от тях толкоз години. “

„ Ние имаме моменти, в които играем футбол, само че като се вдигне напрежението му се поддаваме. Имаме качества и би трябвало да ги подобряваме. Това в Европа може да води до проблеми “, приключи Илиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР