Христо Иванов премиер? Името на съпредседателя на Демократична България се

...
Христо Иванов премиер? Името на съпредседателя на Демократична България се
Коментари Харесай

Христо Иванов премиер? Истината от Десислава Атанасова

Христо Иванов министър председател? Името на съпредседателя на Демократична България се завъртя в петък в коридорите на Народното събрание. Лидерът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова внесе изясненост по тематиката.

-->
Кандидатура на Христо Иванов за министър председател на бъдещо държавно управление " в никакъв случай не е поставяна на масата " на диалозите сред първите две политически сили, сподели Атанасова за бТВ.

" Обнадеждена съм, че намираме доста общи точки в нашите управнически стратегии – даже в детайлите сред ПП-ДБ и екипа на ГЕРБ-СДС.

Разговорите продължиха два дни, тъй като това е втората стъпка от подобен развой, остава да извървим третата стъпка. Тя е да приказваме към този момент по персоналния състав на едно бъдещо общо държавно управление ", добави тя.

Атанасова, съобщи, че в случай че би трябвало да се приказва за взаимни отстъпки и прошки, ГЕРБ-СДС е демонстрирала забравяне на политическото си его.

„ От общо ръководство в този момент вреда носят всички, които ще влязат в него. Това е напълно разбираемо, само че от шести избори вреда ще носи България “

" Две благоприятни условия за бъдещо държавно управление "

Атанасова съобщи, че има две благоприятни условия за консолидация на бъдещо държавно управление: " едната е от двете парламентарни групи да има политическо посланичество, надлежно наличието на хора от ГЕРБ-СДС би трябвало да бъде идентично, при все това ГЕРБ-СДС е първа политическа мощ. "

" Втората опция е да създадем равно далечен кабинет, без политици като наличие в него, а всички водачи на партии да бъдат на първи ред и дружно да управляват това държавно управление ", сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

„ Политическа партия и Демократична България се изолират един от различен “

" Виждам, че сътрудниците от ПП-ДБ са в изолираност, дори виждам, че Политическа партия и Демократична България към този момент се изолират един от различен. Христо Иванов съвсем не взе участие в тези диалози (б.р. сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Ако той е на масата, той мълчи, както и Атанас Атанасов ", съобщи Атанасова.

Тя добави, че е чула, че " Да, България " не желаят да вземат участие с предложение в държавното управление.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР